Noves masterclass i maridatges amb Estrella Michelin a l'estand de Masoliver en el darrer dia del Fòrum Gastronòmic Girona

De la mà del xef Jordi Juncà, cuiner del Restaurant Ca l'Enric amb una Estrella Michelin, el xocolater Jordi Ferrer i el cocteler Gerard Ruiz

Redacció.- L’empresa Masoliver pretén donar a conèixer les possibilitats que els seus espirituosos de referència, Jodhpur Gin i Ron Relicario, tenen en l’àmbit gastronòmic. La cocteleria d’avantguarda ha evolucionat cap a elaboracions gourmet i maridatges sorprenents. Les noves combinacions de còctels i aliments són una progressió natural de la revolució interna que viu el sector. Per aquest motiu les activitats que es duen a terme en el Fòrum Gastronòmic aprofundeixen en les noves tendències en cocteleria i les possibilitats que ofereix el seu maridatge amb l’alta gastronomia i les elaboracions dolces.
El primer dia del Fòrum el reputat cocteler Gerard Ruiz, que és Brand Ambassador de Beveland Distillers, va dur a terme una masterclass sobre còctels elaborats amb Jodhpur Gin com a base. A la tarda el mateix Gerard Ruiz acompanyat de Jordi Ferrer, xocolater de Ferrer Xocolata d’Olot, van impartir un taller de maridatge amb Ron Relicario. La darrera activitat del dia va consistir en una altra masterclass de cocteleria, en aquest cas amb el Ron Relicario com ingredient principal.
Ahir dilluns Gerard Ruiz va impartir una nova sessió de la masterclass Cocktails Jodhpur Gin. I a la tarda va tenir lloc el maridatge de postres amb la Jodhpur Gin, que va anar a càrrec de Jordi Juncà, xef del restaurant Ca l’Enric reconegut amb una estrella Michelin. A continuació van tenir lloc dues sessions més del maridatge de Ron Relicario amb xocolata Ferrer (17 h) i de la masterclass de cocteleria de Ron Relicario (18 h).
Avui dimarts, darrer dia del Fòrum, l’estand de Comercial Masoliver tornarà a acollir tres sessions més de la masterclass Cocktails Jodhpur Gin by Gerard Ruiz (12.30 h), el maridatge Ron Relicario amb Xocolata by Gerard Ruiz & Jordi Ferrer (16 h) i de la masterclass Ron Relicario by Gerard Ruiz (17 h).
Els especialistes
Gerard Ruiz és Brand Ambassador de Beveland Distillers. Format i amb experiència a la capital europea de la coctelería (Londres), propietari de l’empresa Cocktail Time, cocteleria d’autor per esdeveniments, i de la cocteleria d’autor Cocktail Time Terraza by Gerard Ruiz, obert aquest estiu 2017.
Jordi Juncà és el xef del restaurant Ca l’Enric, reconegut amb una estrella Michelin, situat a la Vall de Bianya, al cor de la Garrotxa. Juncà aposta per una cuina creativa basada en la tradició culinària de la zona.
Per la seva banda l’olotí Jordi Ferrer, pastisser i xocolater de Ferrer Xocolata d’Olot, és un referent a la província i està considerat un gran professional, dinàmic i emprenedor.
12.30 h Masterclass Cocktails Jodhpur Gin by Gerard Ruiz (Brand Ambassador Beveland Distillers)
16.00 h Maridatge Ron Relicario amb Xocolata by Gerard Ruiz & Jordi Ferrer (Xocolater de Xocolateria Ferrer Olot)
17.00 h Masterclass Ron Relicario by Gerard Ruiz (Brand Ambassador Beveland Distillers)