Novetats de L’ACÚSTICA 2015

El Festival Acústica dóna a conèixer els dos Djs que enguany tancaran les concorregudes nits de divendres i dissabte a la plaça Catalunya: Albert Planadevall i Danielgon

Com cada any, el multitudinari final de festa de les jornades de divendres i dissabte de l’Acústica  estaran protagonitzades per Djs de primera línia que actuaran a la plaça Catalunya. 
Enguany, la nit de divendres la protagonitzarà el figuerenc Danielgon , líder de bandes com Without i resident de clubs tan importants com el Karma de Barcelona, la mítica sala Picasso de Roses o el Charly de Figueres. Les seves sessions acostumen a ser molt ballables gràcies a una barreja fantàstica de música indie, techno i el rock més transgressor del moment. La seva sessió serà especial i única ja que servirà per celebrar vint anys de carrera. Per altra banda, la nit de dissabte serà el torn d’Albert Planadevall , Dj I presentador de “Feedback”, un dels programes líders d’audiència de Ràdio Flaixbac. Amb ell, la plaça Catalunya es transformarà en una gran discoteca a l’aire lliure.

A nivell de grups de música, l’Acústica  2015 presenta tres incorporacions per la nit de dijous ala Plaça Josep Pla, que s’obre per primera vegada en dijous. Per un costat, Sotrac , els guanyadors del Concurs Plaça Estació Figueres, que portaran el seu pop-rock cantat en català directament des de la seva Llagostera i Sant Feliu de Guíxols natals. Els acompanyaran els bisbalencs Medusa Box, guanyadors del Concurs Intro, que sorprendran tothom amb el seu rock’n’roll d’alt voltatge que recorda a grups com Radiohead, Pixies o Blur. La cirereta de la nit de dijous a la Plaça Josep Pla la posarà la dolça Maïa Vidal , que amb el seu electro-pop eclèctic que barreja folk, electrònica o world music, seduïrà a un públic que majoritàriament la coneixerà gràcies a la cançó “Our Place”, del curtmetratge d’aquest estiu d’Estrella Damm.

Finalment, el festival també anuncia la primera edició de “Tot per la música”, una fira internacional dedicada als discos i instruments de col·leccionista, que organitza el Casino Menestral de Figueres. La fira tindrà lloc a la Casa Empordà de Figueres divendres (a partir de les 18h), dissabte (de les 9:30h a les 20:30h) i diumenge (de les 9:30h a les 15h) i comptarà amb la presència de luthiers, músics i col·leccionistes.