Oberta una nova convocatòria de residències de creació a Tordera sota el títol Ciutat subterrània 04

Un cop finalitzat el període de residència es crea una exposició col·lectiva dels treballs

Redacció.- La Fundació Teatre Clavé i l’Ajuntament de Tordera, en col·laboració amb la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona obren una nova convocatòria de residències de creació a Mas Panella (Tordera), per al primer trimestre de 2017. La convocatòria està oberta a projectes d’àmbits artístics tan diversos com les arts plàstiques, les arts visuals, art sonor, performance i disseny, entre d’altres.

La temàtica dels projectes es manté respecte les anteriors edicions i gira entorn de la ciutat subterrània, entesa en un sentit ampli i en el camp simbòlic. L’objectiu de la residència és realitzar un projecte artístic al voltant d’aquesta temàtica durant els dos mesos d’estada i, un cop finalitzat aquest període, es realitzarà una exposició col·lectiva dels treballs al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) i, posteriorment, la mostra col·lectiva dels projectes, es traslladarà a Tordera, al Teatre Clavé.

La quarta edició de la residència de creació Ciutat subterrània es durà a terme al mateix emplaçament que l’anterior; Mas Panella, una masia situada a Tordera (Maresme), ubicada en un entorn natural i pensada com un espai per a desenvolupar-hi tallers de creació i de formació artística vinculats als llenguatges de la música, la dansa, el teatre i les arts visuals, així com també activitats lúdico-formatives al voltant del fet artístic. Les bases que regeixen la convocatòria, així com també els documents de sol·licitud es poden consultar al web www.teatreclave.cat/maspanella/ciutatsubterrania

Aquesta és la quarta edició d’una convocatòria nascuda en el si de la Fundació Teatre Clavé amb la col·laboració de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona (UB) i amb el suport del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

Més informació: www.teatreclave.cat/maspanella/ciutatsubterrania