Obre al públic la nova Llibreria Claret

L'obertura coincideix amb L'edició de L'exemplar 1 milió de l0bra Els verbs conjugats de Joan Babtista Xuriguera

Des de 1970 la Llibreria Claret ha ofert els seus serveis en la seva ubicació actual, al carrer Roger de Llúria, 5. Vinculada a L’Editorial que duu el mateix nom.
S’han inaugurat les noves instaL’lacions de la Llibreria Claret de Barcelona. El periodista i escriptor Vicenç Villatoro va pronunciar una conferència en aquest acte que va comptar amb la participació del director de la Institució de les Lletres Catalanes ?Oriol Izquierdo?, la comissionada de l’Alcaldia de Relacions Ciutadanes ?Katy Carreras-Moysi? i la direcció de Claret.
Des de 1970 la Llibreria Claret ha ofert els seus serveis en la seva ubicació actual, al carrer Roger de Llúria, 5. Vinculada a L’Editorial que duu el mateix nom, es tractava D’una aposta dels Claretians a favor de la cultura catalana i del llibre religiós que ben aviat es va consolidar fins esdevenir un referent a Barcelona.
Al llarg dels anys, la petita llibreria dels inicis ha conegut diverses ampliacions i reformes, però la que ara s’ha inaugurat és, de llarg, la més ambiciosa; una reforma integral que posa a L’abast del públic una llibreria completament nova, amb més de 500 metres quadrats distribuïts en dues plantes i amb una oferta de 15.000 títols de fons i uns 30.000 volums. En la nova Claret, més moderna, més gran, més espaiosa i més còmoda, destaca la Sala Pere Casaldàliga, un espai cultural polivalent que interactuarà amb la part comercial de la llibreria, amb una variada oferta D’activitats pròpies i externes.
L’ampliació permet obrir noves seccions i potenciar-ne D’altres. Creixen les seccions de Literatura i D’Humanitats i se?n creen de noves: Família, Valors i Llibre infantil, en consonància amb el treball que en els darrers anys ha anat duent a terme la Fundació Claret. Tot plegat sense deixar de banda el llibre religiós; al contrari, la secció religiosa creix i amplia continguts, parant una major atenció al diàleg interreligiós i a la interculturalitat.