Obre el Sants Metges Hotel i el Restaurant Atempo a Sant Julià de Ramis

El Restaurant gastronòmic Atempo, de la ma del xef Jordi Cruz, així com el Sants Metges Hotel, ja tenen data d’obertura amb l’objectiu de sorprendre i enamorar els comensals i els hostes. El restaurant oferirà servei de dimarts a dissabte.

Redacció.-El Restaurant gastronòmic Atempo, de la ma del xef Jordi Cruz, així com el Sants Metges Hotel, ja tenen data d’obertura amb l’objectiu de sorprendre i enamorar els comensals i els hostes. El restaurant oferirà servei de dimarts a dissabte. Ubicats dins l’equipament LA FORTALESA de Sant Julià de Ramis s’obren les portes del Sants Metges Hotel, de 15 habitacions amb noms de gemmes o pedres precioses, amb categoria de 5 estrelles. Aquest nou allotjament hoteler, que ha de ser un bon revulsiu turístic per atraure a la comarca del Gironès, i al conjunt de comarques gironines, el segment de turisme de luxe, forma part del nou projecte empresarial, propietat de l’empresa familiar catalana D’Or Joiers.
Totes les 15 habitacions s’identifiquen amb noms de gemmes, com ametista, àgata, granat, diamant, or, maragda, platí, robí, safir … i, en totes elles, s’ha tingut cura dels petits detalls a fi de que qui s’hi allotgi, se senti molt ben acollit i gaudeixid’una excel.lent estada. Oferim un entorn de natura i bones vistes panoràmiques, amb el maridatge de la bona gastronomia i la màxima hospitalitat. Habitacions que s’han dissenyat amb l’elegància dels materials naturals, amb minimalisme però exquisidesa, sota la direcció arquitectònica de Josep Fuses, del despatx d’arquitectes de Girona Fuses&Viader. Pretenem acollir un client que valori l’art, l’exclusivitat, la natura, la privacitat, el paisatge i la bona gastronomia, així com el servei d’ excel.lència en hostaleria.
L’excel.lència en els detalls, la reconeguda experiència en cuina gurmet, així com una acurada hospitalitat en el servei, formen el segell de distinció de l’oferta gastronòmica. Tant el restaurant Atempo com la direcció hotelera tenen la garantia i la marca dels grup català hoteler ABaC Group i el segell del Xef Executiu Jordi Cruz, 3 estrelles Michelin en el restaurat Àbac de Barcelona. Una cuina d’autor que ell defineix com “evolutiva i inquieta, basada en el producte i on té lloc tant la creativitat com la tradició”.
Es vol oferir una experiència gastronòmica amb un tast de textures culinàries que no deixin indiferent a ningú. Un servei d’alta cuina per clients de l’hotel així com clients no allotjats, prèvia reserva. Una proposta que desitgem agradi a clients gastronòmades, foodies, amants de la bona gastronomia i del maridatge dels plats. Pretenem oferir experiències memorables on la fusió del nostre personal de cuina i de sala doni una satisfacció a qui ens visiti. El restaurant gastronòmic
Atempo només ofereix serveis de dimarts a dissabte. Els diumenges i els dilluns el restaurant gastronòmic restarà tancat. Un allotjament pensat també per empreses que necessiten un espai privilegiat només per a ells, per les seves reunions, formació coaching i/o incentius d’empresa, on desconnectar de tot i connectar amb ells per ser més competitius en els negocis. Un allotjament pensat per equips esportius que necessiten la calma, la tranquil.litat i la meditació en plena natura, abans d’assolir nous reptes professionals. Un allotjament per clients que vulguin tenir un lloc tranquil i acollidor on descansar i menjar bé. L’hotel ubicat a la part més alta de l’antiga fortalesa militar té una piscina, un espai de benestar i spa, amb tractaments amb el segell de Natura Bissé, així com un garatge privat cobert pels hostes de l’hotel. L’equipament disposa també d’un
heliport i aparcament per helicòpters. I sempre l’assessorament personalitzat de l’equip de recepció amb la gestió de totes les activitats i emocions que es poden viure i sentir a les 8 comarques gironines. Estar ubicats a un moment de la bonica ciutat medieval, Girona, capital de la comarca del Gironès, i a mitja horeta de la esplèndida Costa Brava, ens donen un atractiu més i un valor afegit a la nostra identitat.
Han passat 8 anys d’obres per poder fer realitat el projecte. La antiga fortalesa militar o castell fortí de Sant Julià de Ramis, reconvertida ara en un nou projecte de gestió privada i empresarial que sinergia cultura i turisme, museu i joies, gastronomia i hostaleria, art i esdeveniments, patrimoni i natura, per tant un nou recurs a l’oferta de les comarques gironines. Tot el conjunt és d’un gran valor artístic patrimonial.
Es diu que un monument és un llibre que ens explica un moment històric que flueix entre el seu passat i el seu futur. La intervenció de la fortalesa no ha estat gens agressiva, doncs la rehabilitació ha estat acurada, respectuosa, integradora i sostenible, perquè així han estat els criteris de fonament de la propietat i de l’arquitecte, com pel fet d’estar catalogada com a bé cultural d’interès nacional, i per tant s’ha tingut en compte totes les apreciacions de la comissió de patrimoni
de la Generalitat de Catalunya.
Les sinergies entre el patrimoni cultural i el patrimoni natural han estat clarament la resposta que es pot veure des de fa 10 dies qui visiti el D’Or Museum i ben aviat qui s’allotgi al Sants Metges Hotel. La valoració d’aquests primers dies d’obertura del D’Or Museum i del D’Or Restaurant és molt satisfactòria, amb més de 800 visitants i 1000 comensals, respectivament.