Obrint Pas al FesTOUR Estrella Damm’08

El 31 de maig a Deltebre comença la gira del FesTOUR Estrella Damm’08, el festival itinerant de la música en català

La principal novetat d’aquesta edició és el clar creixement del festival, que s’amplia a 4 dates i que allarga la gira durant tot l’any 2008. Després de l’èxit de les edicions anteriors, en que van moure’s a ritme de FesTOUR
El primer dels FesTOUR’S Estrella Damm’08 se celebra a Deltebre (Baix Ebre- Tarragona) en un espai obert de més de 5.000 metres quadrats, per 10.000 espectadors que es mouran amb més de 6 hores de música, amb un equip tècnic de 30.000 watts. Els valencians Obrint Pas són el cap de cartell d’aquest concert, compartint escenari amb les bandes de Tercera Via, Sotazero, Kayo Malayo, Aspencat i Sva-Ters. Cal sumar-hi l’actuació de la banda local Crator. En aquest FesTOUR de Deltebre, La Gira de l’Escola Valenciana col·labora amb Tercera Via, amb suport logístic i promocional.

FesTOUR no és només un concert, és una proposta per a la reactivació de la música en català i en directe. Un espectacle que uneix en un sol espai diversos estils musicals directes i frescos. El FesTOUR i Tercera Via es fixen en el teixit social i cultural de cada població i comarca que visiten, fomentant la implicació i la participació directa del seu jovent i dels seus grups musicals. És amb l’actuació de 4 grups de Tercera Via acompanyat d’un grup local com Tercera Via fa partíceps del festival a les joves formacions locals/comarcals, alhora que Tercera Via pot conèixer de primera mà nous valors per integrar-los al projecte en un futur; i un cap de cartell consolidat, que acaba d’arrodonir el FesTOUR.

FesTOUR Estrella Damm arrenca a Deltebre el 31 de maig a les 22 h. a la Plaça de Bous

Etiquetes:
,