Oliv A. Drift

Oliv A. Drift, l’obra de Cristi Garbo dirigida per Jango Edwards, al Teatre La Gleva

El muntatge, que explica la història d’una pallassa perduda i desorien- tada en un món saturat de dades, tecnologia, normes, regulacions i opinions contrastades

Redacció.- Jango Edwards i Cristi Garbo retornen a La Gleva amb una nova creació titulada Oliv A. Drift. La nova producció amb residència artística i tècnica en el mateix teatre narra la història d’una pallassa perduda i desorientada en un món saturat de dades, tecnologia, normes, regulacions i opinions contrastades. Edwards també n’és el director i Garbo la que dóna veu a la protagonista.

Aquest és el segon espectacle que ambdós creadors porten a La Gleva. La primera vegada va ser Black&Blue, l’obra amb la que el teatre situat al barri de Sant Gervasi va tornar a obrir les seves portes després del confinament de la primavera passada. En aquesta ocasió el nou muntatge és pur clown i transmet una sensibilitat estremidora.

Oliv A. Drift és una pallassa perduda enmig d’un procés en què no sap si està a dalt o a baix, a fora o dins, ni tampoc d’on ha vingut ni cap a on va. La pèrdua representarà en aquesta obra una part legítima del procés de trobar-se. La protagonista s’enfronta a una situació en la que creu que no pot fer res per aconseguir un canvi però desconeix que es poden trobar respostes en el simple plaer de la sorpresa.