Onzena edició del Festival Petits Camaleons 2022

Amb 77 concerts de 35 artistes diferents: Stay Homas, Els Catarres, Maruja Limón, Delafé Acústic, Marcel i Júlia, Roba Estesa i molts més

Redacció.- El Festival Petits Camaleons 2022, que enguany arriba a l’onzena edició, tindrà lloc a Sant Cugat del Vallès (Barcelona) del 25 de setembre al 2 d’octubre. Hi han programats un total de 77 concerts de 35 artistes diferents: Stay Homas, Els Catarres, Maruja Limón, Delafé Acústic, Marcel i Júlia, Roba Estesa i molts més.

Aquesta edició 2022 recupera l’essència del festival: el contacte directe amb els artistes i la llibertat de moviments del públic. Tal i com ha comentat Madrona: “celebrem que el Festival recuperi la proximitat entre artistes i públic i poder cantar i ballar sense mascareta, amb un programa d’actuacions excel·lent i un 50% de paritat de gènere”.

La festa inaugural, diumenge 25 de setembre, es farà a la plaça d’Octavià, amb Heavy per Xics i Cercaviles Musicals i és oberta a tothom.

Els escenaris del festival 
Teatre-Auditori, carpa Arborètum, carpa Torreblanca, Aula Magna, Escenari La Pua, Pati Obra Social “La Caixa”, Escenari per a Nadons 1, escenari per a Nadons 2 i Plaça Octavià.

La gran festa dels pares i les mares serà divendres 30 de setembre, amb les actuacions d’Stay Homas i River Omelet. Aquesta donarà pas a dos dies, 1 i 2 d’octubre, plens de música de tot tipus i per a totes les edats: pop, rock, música d’arrel, pop indie, blues, músiques urbanes i familiars i música vocal.

Durant el cap de setmana es concentrarà els gruix de les actuacions amb grups destacats de l’escena actual com Maruja Limón, Ginestà, The Penguins, “Reggae per xics” , Xiula, El Pony Pisador, Buhos, Delafé, Roba Estesa, La Ludwig Band o Marcel i Júlia.

No hi faltaran els Concerts per a nadons, que es faran els dos dies, i les rodes de premsa on nens i nenes faran de periodistes.

El festival farà ruta per diverses escoles de la ciutat del 26 al 29 de setembre amb les actuacions de Xiula i “Tallers de rimes estràbiques”.

Activitats paral.leles:
Rodes de premsa per a nens i nenes, espais de signatures, zona chill out, venda de marxandatge, espai comercial, Camaleons Solidaris (espai dedicat a ONG´s) ràdio en directe, food trucks, cercaviles, cultura popular, tallers.