Operetta omple D’humor i música el Teatre Poliorama

Vint-i-vuit -actors participen en un muntatge que combina música a cappella, teatre i grans dosis D'humor

Aquest espectacle, creat i dirigit per Jordi Purtí i interpretat per la companyia Cor de Teatre, es presentarà a la premsa i al públic que hi sigui present el dilluns 29 D’agost, a les 11.30 hores, en una singular i vistosa acció de carrer que respon a L’esperit de L’obra D’apropar el gènere operístic a tots els públics: els membres de la companyia sortiran de la parada de metro de plaça Catalunya, formant un sorprenent i original ?pelotón? ciclista fins arribar a la ?meta?, que estarà situada just davant del Teatre Poliorama.

Allà, sobre un petit escenari que es muntarà especialment per a L’ocasió, reproduiran una escena D’Operetta, fent justícia al que és el muntatge: una divertida combinació D’òpera, humor, imaginació, ritme, coreografia teatral i força visual. Serà L’oportunitat idònia per fer un tast D’aquest espectacle, apte per a tots els públics, en una producció D’El Canal – Centre D’Arts Escèniques Salt/Girona i Somfònics.

Després de la seva estrena al Teatre Municipal de Girona el passat mes de maig i tres setmanes de funcions a la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya ?amb una gran acollida de públic i crítica en ambdues ocasions-, el muntatge s’atura al Teatre Poliorama de Barcelona de L’1 al 18 de setembre per acostar el món de L’òpera a petits i grans, als amants D’aquest gènere i als que el desconeixen.

Etiquetes:
,