Pa Negre es reestrena després de rebre 14 nominacions als Goya

Nou triomf per al film d'Agustí Villaronga

La pel·lícula Pa negre, basada en la novel·la homònima d’Emili Teixidor, es reestrena aquest divendres 14 de gener després del gran èxit de nominacions obtingut en els Premis Goya, on competirà en catorze categories.

Després de l’èxit al Festival de Cinema de Sant Sebastià -Concha de Plata a la Millor Actriu per Nora Navas-, del seu gran recorregut en sales -aplaudiment unànime de crítica i públic-, de les nominacions als Premis Gaudí -15 candidatures- i el recent triomf en les nominacions als Premis Goya -14 candidatures-, Pa negre es reestrenarà als cinemes d’arreu de l’estat aquest divendres.
 
A dia d’avui, ja han vist la pel·lícula més de 150.000 espectadors. Després de tres mesos en cartell, encara pot veure’s en 10 cinemes de Catalunya. Així mateix, a partir de l’èxit rotund de les nominacions als Premis Goya, s’han rebut 30 peticions d’exhibidors de tot l’estat per estrenar la pel·lícula.
 
La majoria d’aquestes trenta sales que han demanat la pel·lícula pertanyen són de fora de Catalunya, on la pel·lícula s’estrenarà principalment en versió doblada i, en alguns casos, en versió original subtitulada. Així doncs, el film es podrà veure en un total de 40 sales de tot l’estat, just la meitat de còpies amb les que es va estrenar fa tres mesos.

Etiquetes: