Pallasos en Rebeldía participa aquest cap de setmana al Festival Esperanzah

Pallasos en Rebeldia participa aquest cap de setmana al Festival Esperanzah, que es celebra a El Prat de Llobregat (Barcelona) i compta amb un complert programa de concerts i activitats. El dissabte 17 a les 14h el portaveu de Pallasos en Rebeldía, Iván Prado, i el grup Txarango tindran una trobada oberta per a parlar sobre la seva experiència al Festiclown Palestina, mentre que el diumenge 18 a les 14:30h veurem a Pablo Superstar en acció en un espectacle de màgia còmica. 

Amb el lema “Música y risas contra la ocupación Palestina” Txarango i Pallasos en Rebeldía van participar del 7 al 16 de setembre en la III edició del Festiclown Palestina. El festival els ha portat a recòrrer varies ciutats dels territoris ocupats de Palestina, on s’han celebrat els retrobaments amb altres grups locals de música i clown i s’han realitzat diversos espectacles. 

Al tornar de Palestina, Iván Prado i alguns membres de Txarango van tenir una gran acollida en la primera trobada per explicar aquesta experiència. Aquest dissabte a les 14h reproduiran el mateix format, que inclou una projecció que descriu el seu pas per Palestina i un debat posterior. 

El diumenge 18 a les 14:30 es completarà la participació de Pallasos en Rebeldía al Festival Esperanzah amb l’actuació de Pablo Superstar. Pablo Muñoz oferirà una lecció magistral de com ha de comportar-se un “Superstar” a l’escenari, creant situacions tan absurdes com divertides i interactives amb el públic en les quals convina elements de clown, màgia còmica i teatre absurd.