Palo Alto Market convida a gaudir de la màgia de les nits d'estiu

A la propera edició del 2 i 3 de juliol, allarga el seu horari d'obertura dissabte per acomiadar la temporada entre amics

Redacció.- Amb l’arribada de l’estiu, els dies s’allarguen i amb ells la propera edició de Palo Alto Market. El 2 i 3 de juliol l’esdeveniment s’acomiada fins setembre amb el Midnight Market, una edició especial per gaudir en bona companyia d’una nit d’estiu a l’ambient màgic de Palo Alto, ballant sota les estrelles i brindant per la vida i els seus infinits plaers.

Dissabte el market ampliarà dues hores el seu horari habitual, d’11 a 23h, i diumenge continuarà obert d’11 a 21h.

Dorotea amb les seves sabates i bosses de mà de gran qualitat i dissenys exclusius, la distingida moda masculina de Corvus, la roba de dona ready-to-wear de Gema Sach, la col·lecció de bany produïda amb materials ecològics de Pier 43, De Ubieta amb el seu calçat sostenible i atemporal o les peces lleugeres i estiuenques de Clotilde Senillosa destaquen entre l’àmplia oferta d’expositors.

L’escenari Aperol Spritz rebrà per primer cop a la Brigitte Emaga, fabulosa cantant i actriu ocasional (“Palmeras en la nieve”) amb una trajectòria imparable a la qual destaca el seu pas per la mítica banda The Supremes o la seva participació al concurs televisiu La Voz; al market estarà emparada per la seva flamant banda de soul amb la què oferirà un repertori amb versions d’Amy Winehouse, Tina Turner o Des’ree.

Al Be Chyc podrem veure el valencià Ramirez Exposure, un dels secrets millors guardats del panorama indie nacional, que desplegarà el seu catàleg de cançons farcit de joies melòdiques amb una formació especial de trio acústic.

A l’escenari de Los Maridajes Torres, el visitant trobarà a Pol Battle, el projecte en solitari del vocalista de Ljubliana & the Seawolf, amb el seu singular calidoscopi musical en un format íntim però no exempt de força. Un moment ideal per degustar el mític vi 3055 Jean Leon rosé: un rosat pàl·lid, a l’estil provençal, suau i afruitat.

Els tastets gourmet del Midnight Market viatgen a l’Àsia amb els plats de La Vietnamita portats per Take Eat Easy, la proposta típica de Taiwan de La Finestra; els tacos coreans de Queca Finger Food o el deliciós menjar indi de Masala 73. A més a més, Palo Alto Market comptarà amb el menjar vegetarià i vegà més fresc d’Hummus Barcelona, l’slow-food de Gat Blau o la carn premium de