Palo Alto Market estrena el 2017 amb una poderosa edició plena de ritmes rock, increïbles sabors i impressionants motos custom

Autèntiques llegendes mecàniques que es podran admirar els propers dies 7 i 8 de gener en directe i a través de l'objectiu de l'Alberto García-Alix, un dels fotògrafs més destacats i personals de les darreres dècades.

MÀQUINES AMB ÀNIMA, REBELS SENSE CAUSA

Redacció.-Des de que es va crear el 1903, la marca Harley-Davidson s’ha estès per tot el planeta de forma tan impressionant que no queda ni un pam de carretera que no hagin trepitjat els seus neumàtics. James Dean, Elvis Presley, Brigitte Bardot o Marlon Brando són alguns dels seus riders més icònics. Però sovint oblidem que més enllà de la fascinació que exerceix en tots nosaltres, l’univers ‘motero’ poseeix uns codis intensos, un llenguatge propi i uns valors potents. Palo Alto Market convida a descobrir-los a la seva propera edició, a la vegada que vol comprometre’s amb la moto i els seus genets. 

Harley-Davidson BCN comptarà amb un espai propi en el qual mostrarà una selecció dels models de la Motor Company, així com vàries Harleys customitzades, peces d’art úniques i irrepetibles. També es podrà comprar roba tècnica, moda i complements amb la marca HD.

Triumph presenta la seva novetat més esperada per a 2017. Una veritable custom de fàbrica, llegendària i autèntica, amb inigualable pedigrí, actitud i atractiu. Una Triumph innovadora i elegant, d’impressionant comportament i so, que es presenta en primícia a Palo Alto Market.

Els amants de les motos podran gaudir també de l’univers que envolta aquest estil de vida, com el multi espai Kaff Garage, on t’arreglen la barba mentre que prens unes copes rodejat de motos; les fantàstiques col·leccions de R2 Store, cascs clàssics de les més prestigioses marques o Aycuza, roba casual i peces tècniques, entre moltes altres ofertes. 

EXPOSICIÓ D’ALBERTO GARCÍA-ALIX
Hi ha dos objectes que sempre quedaran associats a l’Alberto García-Alix: la càmera i la moto. Figura imprescindible de la fotografia espanyola des dels temps de la ‘movida’, i amb gran prestigi internacional, és autor de superbs retrats on s’entrecreuen les personalitats més diverses, la música, la nit, els tatuatges i, per suposat, les motos. La fervorosa passió que sent per elles i pels seus “germans” a la carretera es podrà descobrir a la exquisida exposició “Hell’s Angels Portraits”, una sèrie de set retrats on la imatge revela amb intensitat les poderoses històries que s’amaguen darrera els rostres.

SONS DES DE L’ASFALT, RITMES AMB ACCELERADOR
A l’Aperol Club es podran escoltar els frenètics ritmes rockabilly de Matt & The Peabody Ducks, fabulosa dosis de virtuosisme i frescor a la millor tradició del famós trio de Memphis que va canviar per sempre la cultura musical americana.

El sextet barceloní Ljubliana & The Seawolf presentarà el seu àlbum de debut Re-Mi, produït pel gran Nicolo Mazzantini, i gravat íntegrament de forma analògica, creant un ambient únic de beats ansiosos i melodies desesperades. El seu directe supura una vitalitat i una energia que promet deixar empremta. 

Els sons indie més alternatius arribaran de la mà de Pësh, projecte del versàtil i veterà bateria Santi Carcasona, que en aquesta ocasió ha canviat els tambors per l’ukulele, aconseguint una sorprenent combinació de sons crus americans amb tocs britànics, i reminiscències als Beatles, The Who, Eels o Tom Waits, tot inspirat per la deliciosa poesia de Shel Silverstein.

L’escenari Solan de Cabras convida a NOIA, projecte de la barcelonina Gisela Fullà-Silvestre que després del seu pas per Berklee convoca memòries que no han succeït al seu primer release, La Nostalgia del Futuro, pop lluminós que reté les propietats de l’Ambient.

A l’Escenari Torres, el singular Steve Smyth deixarà al públic bocabadat amb un directe que s’ha de veure per creure. Amb la seva capacitat per posar un somriure a cada rostre i aportant sempre novetats imprevistes, aquest cantautor-compositor que ha tocat a mig món és el show de veritat.

SABORS SOBRE RODES
A la selecció d’exquisits food trucks característics del market, en aquesta ocasió cal destacar les hamburgueses de Läufer, una delicatessen de luxe amb carn km.0 i productes de primerísima qualitat; els nius de patates farcits de La Internacional; les boníssimes ‘tortitas’ de blat de moro casolanes de La Antigua de México o la selecció vegana de Happy Foods Eco Friendly.

Algunes dades…

Freqüència: Primer cap de setmana de cada mes
Direcció: Carrer Pellaires, 30 – 08019 Barcelona
Horari: Dissabte i Diumenge d’11h a 21h.