Palo Market Fest, el festival d'oci, cultura i comerç, s'estrena a València

El primer festival itinerant que barreja oci, cultura i comerç a l'aire lliure viatjarà a València al maig, a Madrid a la tardor i a Barcelona al desembre

Després de 16 edicions d’èxit a Barcelona amb 225.000 visitants i 1.000 expositors, Palo Alto Market crea Palo Market Fest, amb el suport d’Aperol Spritz com a patrocinador principal. Un projecte itinerant que proposa una manera diferent de gaudir de la cultura, promocionant iniciatives emergents de nous creadors i mostrant les tendències més avançades en disseny i moda.

El festival s’estrenarà a València als Jardins de Viveros els dies 27, 28 i 29 de maig. Ocuparà 20.000 m2 amb 170 expositors tant nacionals como internacionals, 50 de les millors foodtrucksmés de 35 concerts en tres escenaris diferents i instal·lacions d’artistes plàstics, així com teatre de petit format i tallers familiars per a petits i grans. 

Palo Market Fest combina l’amor per la tradició amb la proposta gastronòmica més innovadora. Els colors brillants dels productes de l’horta de València inundaran els Jardins compartint espai amb els 50 millors foodtrucks del moment: olors deliciosos de menjar cuinat al moment, tastets exquisits de creació pròpia i producte de qualitat.

Durant tres dies, Palo Market Fest vibrarà amb la música negra més ballable a l’escenari Aperol i el pop més sofisticat i la música d’arrel més autèntica a l’escenari Ambar. Editorials i segells independents mostraran les seves últimes propostes. Els objectes de disseny de qualitat -els d’avui i els d’ahir- i les peces més originals i úniques confeccionades amb molta cura brillaran de la mà dels seus creadors.

El disseny de l’espai juga amb el paisatge per generar un recorregut experiencial. Un festival ubicat en un entorn natural on coincideixen diferents disciplines i múltiples sensibilitats. Estructurat en àrees temàtiques, el recorregut genera diversos estímuls en el visitant, que durant la passejada podrà gaudir amb els cinc sentits.

Formats lúdics, frescos i interactius que pretenen sorprendre al públic i regalar-li una experiència diferent. El creador disposa d’un espai en el què s’estimula i es facilita l’experimentació i la improvisació. El visitant s’emporta un record inoblidable.

Un esdeveniment que va més enllà de l’intercanvi econòmic propi dels mercats actuals i se centra en recuperar la idea d’intercanvi cultural apte per a tot tipus de sensibilitats. 

Una experiència màgica que ningú pot perdre’s.