Paloma Muñoz estrena la coreografia completa de 'La piel vacía'

El 27 i 28 de gener al SAT!

Redacció.- El 27 i 28 de gener la coreògrafa Paloma Muñoz presenta al SAT! la coreografia completa de La piel vacía, una peça finalista del Premi de dansa de l’Institut el Teatre del 2016 que es va poder veure en format de 25 minuts el març de l’any passat i que ara es presenta finalitzada.
La piel vacía penetra en l’espectador a nivell visual però també sonor. Interpretada per cinc ballarines vestides de làtex, una instal·lació de micròfons a l’escenari permet amplificar el so que produeixen els cossos de les intèrprets quan ballen. ‘Em vaig inspirar en una imatge d’una pell buida i a partir d’aquí em vaig qüestionar què li faltava a aquesta pell a banda dels ossos i la carn. La pell és el nostre mitjà de contacte amb l’exterior’ explica Muñoz.
Graduada en el Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre Barcelona, com a ballarina especialitzada en dansa contemporània Paloma Muñoz a format part de I.T. Dansa Jove Companyia de l’Institut del Teatre, Metros, Thomas Noone Dance, Contrapunctus Danceport i Norrdans (Suècia). Com a coreògrafa, ha presentat vàries peces: Envido, solo (Festival Shakespeare 2006), Her name is Hysteria (Festival Dansat 2011), Shoot me, will you? (Maldá en Dansa 2015), Confábula (MACBA es viu 2014), MEMO,(Maldá en Dansa, Teatre Tantarantana, Dansa solidaria al Mercat de les Flors, La Pedrera Joves Ara 2013- 2014).
Sinopsi
Tractament, valor, sensació i sentit de la forma. La pell com a contorn, límit i mitjà. Com habitar la pelL’ Com traspassar-la?