Panorama i Silver Ballad, dos espectacles de dansa trencadors al Teatre de Salt

Dues trencadores propostes de dansa de la mà de Raquel Gualtero, Laura Alcalá i Emma Riba

Redacció.-El Teatre de Salt presenta dues trencadores propostes de dansa. Es tracta dels espectacles Panorama, de Raquel Gualtero i Silver Ballad de LaSúbita (Laura Alcalá i Emma Riba).

Panorama es podrà veure el 24 de febrer a les 20 h.  És un solo de dansa dirigit i interpretat per Raquel Gualtero que, inspirat en les pintures de Robert Barker, intenta generar en l’espectador una experiència sensorial que convidi a la contemplació i la reflexió. La peça crea un univers íntim, únic i intransferible a través del qual Gualtero dibuixa amb el seu cos paisatges suggerents i imaginaris.

Raquel Gualtero ha treballat com a ballarina amb Àlex Rigola, Sònia Gómez, Pere Faura, Romeo Castelluci, Scottish Dance Theatre, Fabulous Beast, Àngels Margarit i Lipi Hernández, entre altres. L’espectacle compta amb una postfunció dinamitzada per Jordi Garcia, soci d’El Club.

Per la seva banda, Silver Ballad és un espectacle de la companyia LaSúbita, formada per Laura Alcalá i Emma Riba. Es tracta d’un viatge poètic que es representarà el 4 de març a les 20 h, partint de la següent premissa: i si la primera persona a trepitjar la Lluna hagués estat una dona?

L’obra està formada per cinc càpsules que han creat diferents artistes com Núria Guiu o Cecilia Colacrai, entre altres, que, conjuntament, proposen un viatge poètic, un aquelarre i una celebració infinita per homenatjar, en definitiva, a les dones inspiradores i les ballarines que deixen rastre.