A partir de l'1 de febrer, El Públic posa a la venda un abonaments pels seus concerts del 'Músiques Tranquil·les'

L'espai cultural El Públic llança un abonament pels quatre concerts que tindran lloc durant l'hivern a la sala de concerts en el marc del cicle 'Músiques Tranquil·les'

L’espai cultural El Públic llança un abonament pels quatre concerts que tindran lloc durant l’hivern a la sala de concerts en el marc del cicle Músiques Tranquil·les, promogut per la Casa de la Música de Mataró. L’abonament costa 19.95 euros i es pot adquirir a través del sistema Codetickets.

Amb la voluntat de possibilitar que el màxim de persones puguin assistir als quatre concerts que es programen en el marc del Músiques Tranquil·les, El Públic proposa als amants de la música que regalin aquest abonament amb motiu de les festes nadalenques.

Els quatre concerts que es podran veure gràcies a aquesta abonament són el de A la Quieta Banda (diumenge 1 de febrer 20:30h), el de Jarps (diumenge 22 de febrer 20:30h), el de Miquel Abras telonejat per LEDS (diumenge 15 de març 20:30h) i una Nit mediterrània amb Xef Malatesta i L’Idiota (Diumenge 8 de març, 20:30h).

Per començar, A la Quieta Band
El recital servirà per presentar en societat les cançons del seu nou disc, que interpretaran en directe. La banda deixarà la seva formació habitual de potència rock per apostar per una formació de quatre músics en clau més acústica i pop. Seran Lourdes Fulgarona (veu), Ramon Ubasart (teclats), Andreu Català (baix) i Toni Velilla (bateria acústica).

Jarps: la petita gran revolució de la música maresmenca
Són la sensació de l’any a Mataró, a punt de fer el salt. Jarps, que actuarà a El Públic el 22 de febrer, és una banda formada per Jordi Agustí i Roger Palomer. Les seves composicions sonen als primers Beatles i al millor blues, aconseguint una reconfortant mescla d’aire fresc i desacomplexat amb la talla del so clàssic. 

Nit mediterrània amarada d’atreviment folk
El Xef Malatesta és un projecte nascut el 2011 de la mà del músic arenyenc Fèlix Cucurull. Poètic, versàtil, sorprenent. La seva música arrossega a l’espectador cap a un univers canviant de cançons que oscil·len entre la introspecció i l’eufòria. Dins el Cicle de Músiques Tranquil·les oferirà les seves cançons armat només de la seva guitarra i la seva veu. Els teloners seran L’Idiota, un duet acústic liderat pel mataroní Andreu Garcia.

I Miquel Abras, una de les veus més populars del pop-rock català
El conegut Miquel Abras tancarà el diumenge 15 de març el Cicle de Músiques Tranquil·les a l’espai cultural mataroní amb la seva veu trencada de força sorprenent, després de dos anys i mig de no trepitjar la capital del Maresme. El músic de la Bisbal d’Empordà presentarà en solitari el seu nou treball Per amor a l’art (Música Global 2014). Els mataronins Leds telonejaran Miquel Abras en una versió acústica de les seves cançons.