Pat Metheny i Enrique Morente junts per 1a vegada en un escenari

Al Palau de la Música Catalana el 8 de juliol

El Palau celebra la nit del 8 de juliol, el seu Centenari acollint dos dels noms indiscutibles del jazz i el flamenc: Pat Metheny i Enrique Morente.
Una nit que és exclusiva, perquè el guitarrista i el cantaor no han coincidit mai en un escenari. Es van conèixer quan el cantaor va produir un disc i DVD, Morente sueña la Alhambra, dedicat al cèlebre palau de Granada, la seva ciutat, i va requerir la col·laboració D’alguns artistes disposats a L’aventura, entre ells Pat Metheny, que Morente va descobrir gràcies a una recomanació de Vicente Amigo. L’experiència va ser tan bona que, des D’aleshores, Metheny i Morente s’havien promès que es tornarien a trobar, però aquesta vegada no en un estudi o davant D’una càmera, sinó en un escenari.
El Palau, en la celebració dels seus primers 100 anys, els ha donat aquesta oportunitat única. Única perquè, a més a més, tots dos presenten al mateix temps nous projectes: D’una banda, Pat Metheny, el seu nou trio i el disc Day Trip; de L’altra, Enrique Morente acaba D’estrenar a Gernika el seu últim disc, Pablo de Málaga, dedicat a Picasso. Naturalment, en aquesta marató de jazz i flamenc hi haurà temps pel risc, per la primera trobada en directe D’aquests dos genis de la música

Etiquetes: