Pau Vallvé inaugura la 18a edició del Let’s

Dissabte hi actuaran Los Punsetes amb els paretans Grushenka i diumenge Elefantes

Redacció.-Aquest divendres 3 de març comença la 18a edició del Let’s, que s’allargarà  fins l’1 d’abril i se celebrarà a les quatre sales de concerts de L’Hospitalet. El festival s’ha guanyat, edició rere edició, ser considerat com un dels festivals de referència de la música independent estatal a Catalunya mantenint la premissa de programar bandes consolidades i de llarga trajectòria amb propostes emergents.

Pau Vallvé serà l’encarregat d’inaugurar el festival aquest divendres a la sala Salamandra on presentarà el seu nou disc 🙂 acompanyat d’una nova banda de cinc components amb dues bateries. Aquest concert inaugural comptarà també amb els lleidatans Selva Nua que obriran la nit presentant el seu primer disc Momentani. El mateix divendres a The Garage hi tindrà lloc el doble concert de Lisasinson amb el seu punk furiós i el “rock potingue” d’Ypnosi.

Dissabte la Salamandra acollirà l’icònic directe amb cançons iròniques i provocadores del mític grup Los Punsetes i obrirà la nit el pop nineties dels paretans Grushenka, que tornen després de cinc anys de silenci discogràfic. L’Oncle Jack acollirà, el mateix dia, el concert d’electrònica de l’artista alacantina Mira Paula.

I, per últim, diumenge a L’Oncle Jack actuarà la banda barcelonina de pop-rock Elefantes en format electro-acústic. Hi faran dos concerts i ja fa setmanes que han penjat el cartell d’entrades exhaurides.