Paupaterres, el festival musical d’estiu de referència a les Terres de Lleida, arrenca divendres la seva 18a edició

Els sopars a la fresca, les parades d’artesania i les actuacions entre grup i grup complementaran la programació

La capital de l’Urgell acull aquest divendres i dissabte, 17 i 18 de juliol, el Paupaterres, el festival d’estiu de gran format més important de la província, que convertirà Tàrrega al llarg de dos dies en l’epicentre musical de les Terres de Lleida.

Amb una programació a l’alçada de la seva majoria d’edat, durant els dos dies que dura el certamen, s’oferiran 13 concerts per a tots els gustos i d’estils tan diversos com l’ska, el hip hop, el rock i la barreja de sons tradicionals i electrònics.

Per l’escenari del Paupaterres hi passaran al llarg de divendres i dissabte formacions emergents i propostes consolidades del panorama musical dels Països Catalans. El divendres dia 17 serà el torn de Zoo, Esne Beltza, Morena Tradipatxanga, La Familia Torelli i Dr. Prats.

Dissabte 18 serà el torn d’ Els Amics de les Arts,  Kepa Junkera & Sorginak , La Terrasseta de Preixens, Soweto, Xeic i Alu  Spear. El cartell, que enguany també inclou un focus dedicat a la música del País Basc, reuneix alguns dels grups més importants del panorama català del moment, i combina la festa amb el talent de les terres de Lleida.

A més, entre grup i grup s’incorpora a la programació formacions vinculades l’Associació Ponent Roots, amb qui aquest any l’associació Paupaterres ha signat conveni de col·laboració, que també es tradueix en la participació activa dels seus dos organitzadors com a selectors (DJs) la nit del divendres 17 de juliol per a fer ballar al públic assistent.