Peeping Tom reflexiona sobre els pensaments més ocults de la ment humana a 'A louer'

El muntatge, coproduït pel Centre D'Arts Escèniques de Salt/Girona i el Théâtre de L'Archipel es podrà veure a Temporada Alta en el marc de la Setmana de Programadors

Peeping Tom, la prestigiosa companyia belga liderada per Franck Chartier i Gabriela Carrizo, estrena a L’estat espanyol la seva nova proposta, ‘A louer’, en el marc de la Setmana de Programadors del festival Temporada Alta 2011. Movent-se entre el teatre i la dansa, la companyia presenta en el seu últim espectacle, un ?zoom? cap a la personalitat humana per a mostrar els seus pensaments més ocults. El muntatge, que es podrà veure un únic dia ?el divendres 18 de novembre, a les 21 hores- al Teatre Municipal de Girona, és una coproducció D’El Canal – Centre D’Arts Escèniques de Salt /Girona i el Théâtre de L’Archipel de Perpinyà, entre D’altres teatres i festivals europeus.

‘A louer’ posseeix L’inconfusible segell de Peeping Tom: el virtuosisme dels seus ballarins, la potència visual de la concepció escènica i la saviesa en la fusió de diversos nivells d’acció, de manera que al públic li és difícil distingir somni i realitat, entre el passat i el present. L’espectacle planteja un univers en el qual el temps no és lineal, sinó discontinu, com en els nostres pensaments. La creació potencia L’estat oníric que és característic en el moment en què la realitat desapareix i el nostre pensament ens porta a un món paral·lel en el qual les imatges, ja siguin records o projeccions de futur, pors, somnis desperts o malsons, flueixen des del nostre subconscient.

Amb ‘A louer’, Peeping Tom ens mosta com allò que creiem permanent, nostre, allò que ens arrela al dia a dia, es pot esvair amb la mateixa  facilitat amb què es pot caure de la corda fluixa, com quan la realitat desapareix durant el son i reapareix L’endemà, com en una vida de lloguer.

Etiquetes: