La Pegatina, Muchachito, Chambao i David Bisbal se sumen a la VlI edició del festival ARTS d’Estiu Costa Barcelona de Pineda

La Pegatina oferirà un concert del seu World Tour 2017 i Chambao farà una de les seves últimes actuacions

Redacció.- El festival ARTS d’Estiu Costa Barcelona, que se celebra del 21 de juliol al 26 d’agost a Pineda de Mar, completa la programació de la seva setena edició. El festival de referència de la costa del Maresme,  suma els directes de David Bisbal (9 d’agost), La Pegatina (28 de juliol), Chambao i Muchachito (20 d’agost).
David Bisbal, un dels artistes nacionals amb més èxit i projecció internacional, actuarà el 9 d’agost a l’Arts d’Estiu Costa Barcelona. Bisbal presentarà el seu nou treball, Hijos del Mar, publicat el passat mes de desembre i disc de platí en només dues setmanes. Hijos del Mar Tour 2017 portarà a Bisbal pels principals escenaris del país, Europa i Amèrica. El seu directe a Pineda de Mar serà un dels primers que l’artista farà a Catalunya. Un concert enèrgic on no hi faltaran els seus grans èxits.
El 28 de juliol ARTS d’Estiu Costa Barcelona acollirà un doble concert. Al directe ja anunciat de Ramon Mirabet se suma ara La Pegatina, que farà una parada del seu World Tour 2017 a Pineda de Mar. Amb el seu característic estil, que passa del merengue a la rumba, ska o punk gitano, La Pegatina repassarà els hits clàssics dels seus sis àlbums d’estudi en una gira que els portarà a països encara inexplorats per la banda com Austràlia o Turquia.
El 20 d’agost el festival també tindrà un doble concert: Chambao i Muchachito. La banda pionera de flamenco-chill Chambao presentarà el seu últim àlbum, Nuevo Ciclo, un treball creat per Lamari i produït per Eduardo Cabra, del grup Calle13, que aplega els sons i les textures que la cantant ha recollit al llarg de 15 anys de carrera musical. L’actuació a ARTS d’Estiu Costa Barcelona serà una de les últimes de la formació.
L’inventor del rumboxing, Muchachito, presentarà el seu nou treball, El Jiro, un àlbum de sons accelerats amb “l’objectiu de fer ballar al públic”, en paraules de l’artista de Santa Coloma de Gramenet. Un disc que, com el seu nom indica, suposa un gir a la seva carrera i on no hi falta la influència de Gato Pérez.
Programació ARTS d’Estiu 2017
David Bisbal, Muchachito, Chambao i La Pegatina se sumen als artistes ja anunciats: The Original Blues Brothers Band, la mítica banda de blues nord-americana formada pels actors John Belushi i Dan Aykroyd, actuarà el 18 d’agost a Pineda de Mar. Un directe enèrgic i amb tocs d’humor amb hits d’ànima soul de la dècada dels 60. Aquest serà el primer concert d’un grup internacional al festival.
Rosario tornarà a Pineda de Mar per presentar el seu nou treball, Gloria a tí, un àlbum que barreja flamenc amb ritmes caribenys, balades, funk i rock i que, entre altres temes, inclou un tribut a la seva mare, Lola Flores, en clau de rumba, i Hace tiempo, un tema inèdit d’Antonio Flores que l’artista canta a duet amb el seu desaparegut germà gràcies als avenços tècnics.
Jarabe de Palo està d’aniversari. La banda capitanejada per Pau Donés fa 20 anys i ho celebrarà amb una gira amb la formació al complet. Jarabe de Palo repassarà les cançons més populars del seu repertori el 26 d’agost a Pineda de Mar dins la gira 20 años.
El 15 d’agost, ARTS d’Estiu oferirà un doble concert: Els Amics de les Arts i Gossos. Els Amics de les Arts, una de les bandes clau del pop-rock català, presentarà el seu nou àlbum, Un estrany poder, un treball d’essència pop i arranjaments electrònics, produïts i mesclats per Tony Doogan, figura clau de la música independent que ha treballat amb Belle & Sebastian, Mogwai i David Byrne, entre altres. Gossos, la mítica banda de rock català, presentarà Zènit, un treball que simbolitza la culminació d’una carrera musical i que combina a la perfecció totes les etapes de la banda viscudes al llarg de 23 anys de carrera.
A més, el 28 de juliol també hi haurà un doble concert: el cantant Ramón Mirabet presentarà el seu nou tercer àlbum, Home is Where the Heart is, i la mateixa nit també actuarà La Pegatina.
Faemino y Cansado, una de les millors parelles de còmics del país, presentaran a ARTS d’Estiu el seu nou espectacle; ¡Quien tuvo retuvo!, un show d’humor i tocs irònics marca de la casa. El 4 d’agost a Pineda de Mar. El popular il·lusionista Jorge Blass presentarà, el 25 d’agost, l’espectacle El arte de la magia, una proposta moderna amb aparicions i desaparicions, levitacions i màgia interactiva en la que el públic en serà el protagonista. Un espectacle per a tota la família.