Pep Cruz dirigeix i protagonitza un diàleg sarcàstic i tendre sobre L’ofici D’actor

Amb Còmica Vida el director de Dagoll Dagom, Joan Lluís Bozzo, presenta el seu primer text teatra

A L’escenari buit del Teatre Poliorama, fent servir el pati de butaques com a perllongació de l’espai escènic, pujaran a partir del 7 D’abril Pep Cruz, Jordi Coromina i Noël Olivé amb L’obra Còmica Vida, escrita per Joan Lluís Bozzo i dirigida pel mateix Pep Cruz. Estrenada el 2007, Còmica Vida ha fet fins al moment més de 150 funcions. Així, L’espectacle arriba finalment a Barcelona després de més de dos anys de gira per diferents poblacions i festivals de Catalunya ? es va estrenar al Temporada Alta de 2007 a Girona – i, en versió castellana, de tot L’Estat. Joan Lluís Bozzo presenta el seu primer text teatral, després de nombroses feines com a dramaturg, llibretista, guionista i director de Dagoll Dagom.

Còmica Vida és un diàleg sarcàstic – i de vegades tendre – entre diferents concepcions de l’art dramàtic. Teatre dins del teatre, dins del teatre. PACO (Pep Cruz) i LARA (Noël Olivé), una parella d’actors professionals, mundans, amargats i vividors, i ELOI (Jordi Coromina), un jove actor i director amateur, resident en un poblet allunyat de la capital i obsessivament fascinat pel món de l’escena professional, es troben i decideixen coL’laborar en el projecte de posar en escena una versió del mite clàssic de FEDRA. Els tres personatges entren en una deriva tragicòmica que els durà a un final inesperat a través d’iròniques reflexions sobre l’ambició, la vanitat i la superficialitat del nostre art i del nostre ofici.

La companyia Per-Versions neix el 2001, amb la idea D’adaptar un llibre de poemes eròtics i fer-ne una obra de teatre. El resultat va ser (Per)Versions, que es va estrenar el setembre del mateix any a la Fira de Teatre de Tàrrega, i del qual s’han fet més de 130 representacions. Això va permetre demanar per encàrrec una nova peça teatral al director de Dagoll-Dagom, Joan Lluís Bozzo, i el resultat es una obra D’humor punyent basada en el llibre CÒMICA TRIBU, un seguit de narracions sobre el món del teatre que Joan Lluís Bozzo va publicar L’any 2001.