Pep Cruz es converteix en Top Model al Teatre Poliorama, en set úniques funcions

L’espectacle, escrit per Sergi Pompermayer i dirigit pel mateix Pep Cruz amb Jordi Coromina i Anna Azcona com a companys de repartiment, planteja en clau còmica l’obsessió per l’aspecte físic que regna en la societat actual

La societat actual ens empeny a l’obsessió pel físic, per l’experiència exterior, a la por a l’envelliment… Aquest és el punt de partida de Top Model, la tercera producció de la companyia Per-versions, que es podrà veure al Teatre Poliorama del 4 al 9 de juny, en 7 úniques funcions. Aquest text escrit pel dramaturg i guionista de televisió Sergi Pompermayer i estrenat al Festival Temporada Alta de Girona l’any 2009, està dirigit per Pep Cruz i protagonitzat per ell mateix, Jordi Coromina i Anna Azcona. Tres cares conegudes que donen vida a una comèdia de matisos que està comprovat que arriba a públics de totes les edats i gustos. L’espectacle es presentarà en roda de premsa el proper dilluns 3 de juny a les 13:45 h al Club Natació Barcelona (Passeig Joan de Borbó, 93. Barcelona).
Des de la seva estrena l’any 2009, Top Model ha recorregut sense descans diverses localitats catalanes i algunes d’espanyoles: Figueres, Igualada, El Vendrell, Múrcia, Madrid, Bescanó, Castelldefels, Premià de Mar i Banyoles, entre moltes d’altres. Amb aquesta proposta, Per-versions consolida la trajectòria que va començar amb l’espectacle (Per)Versions, de Quim Vinyes, i amb Còmica vida, de Joan Lluís Bozzo.
Tal com explica el seu autor, Sergi Pompermayer, “qui més qui menys té algun prpblema amb el seu físic que li agradaria canviar. El nostre món ens ha abocat a una preocupació excessiva per l’aparença física i, avui en dia, tots volem ser guapos. Molt guapos”. Aquesta és la base de la història d’en Max, que ha estat un dels top models masculins més famosos i ben pagats del món de la moda. La seva vida, plena de glamour, desfilades a les principals capitals mundials, de dones de bellesa exuberant, de viatges i diners, és el que la majoria desitja, però a ell, aquesta vida l’ha abocat a la infelicitat més absoluta. Després de la seva “baixada als inferns”, en Max ha trobat el seu camí cap a la felicitat i ara comparteix amb tots nosaltres el seu mètode i els seus secrets… o potser no.