Pep Sala, cap de cartell al festival Delta Sound

El músic presenta el seu últim disc, Circ Global

Després de L’èxit aconseguit en el concert de celebració del seu cinquantè aniversari en el que va exhaurir les localitats del recentment inaugurat Teatre Artèria-Paral·lel de Barcelona, Pep Sala continua la seva gira ?Circ GlobaL’ en la que presenta el seu darrer treball ?Anatomia de la relativitat’ ,una gira que està deixant palès que el músic continua en plena forma i que té el recolzament D’un públic fidel que uneix diferents generacions.

La gira ?Circ GlobaL’, que va començar oficialment el 12 de desembre a la Sala Luz de Gas de Barcelona, oferireix L’oportunitat de conèixer tant els temes del nou
disc com de seguir guadint de les cançons més emblemàtiques de la seva carrera musical, i de les més desconegudes pel gran públic, des de Sau, a Pep Sala & la Banda del Bar i Pep Sala en solitari.

El pròxim 7 D’agost la gira ?Circ GlobaL’ farà parada al festival musical que amb el nom de ?Delta SounD’ es durà a terme a la platja dels Eucaliptus D’Amposta. La banda que acompanya a Pep Sala en aquesta gira està formada per Josep Lluís Pérez a la guitarra, Ramon Altimir als teclats, Xavi Reija a la bateria, Rubén Alcázar al baix i Inma Ortiz i Susana Soriano a les veus.

Foto: Pepo Vázquez-Andorra

Etiquetes:
, ,