Pep Sala i José María Guzmán, de concert solidari al Barnasants

Part dels beneficis es destinaran a L'ONGD Grup de Cooperació Aguiluchos per al seu projecte al Perú

El 4 de febrer i dins del festival Barnasants Pep Sala i José María Guzmán presentaran un concert únic i exclusiu. Els dos artistes, que mai han ofert cap concert junts, preparen un repertori que inclourà temes de la discografia de tots dos. D’aquesta manera es podran escoltar temes dels grups GRAG, Cadillac, Pep Sala i Sau, interpretats conjuntament pels dos músics.

El concert serà en format acústic i la banda serà la que acompanya a Pep Sala en aquesta gira: Ramon Altimir (teclats i veu), Josep Lluís Pérez (guitarra), Simone Lambregts (violí) i Joan Antonell (percussions i veu).

Part dels beneficis D’aquest concert es destinaran a L’ONGD Grup de Cooperació Aguiluchos per al seu projecte al Perú. Amb amb els diners recaptats s’aconseguirà fer les obres necessàries perquè L’aigua potable arribi al barri de Felipe de las Casas, a Lima. És un barri on hi viuen més de mil persones, moltes d’elles nens amb grans problemes de parasitosi a causa de les males condicions de L’aigua que s’emmagatzema en bidons a L’aire lliure, sense les condicions higièniques necessàries.


Pep Sala

Músic, intèrpret, compositor, lletrista i productor musical, Pep Sala és un dels principals protagonistes de L’escena musical catalana de les últimes dècades. Es dóna a conèixer a finals dels vuitanta quan forma el grup Sau, juntament amb Carles Sabater amb qui edita deu treballs discogràfics que els porten de gira per tot Catalunya i per nombrosos països europeus. Paral.lelament a Sau en Pep emprèn el projecte Pep Sala i la Banda del Bar, i treu al mercat dos treballs discogràfics més. A finals del 1999 i després de la desaparició de Sau, Pep Sala continua la seva carrera en solitari amb la sortida al mercat D’onze discos. Actualment està presentant la seva nova gira ?Pep Sala en concert a la taverna D’Old John?, una gira acústica
que recupera L’estil més celta de la seva música. Pep Sala és un home polifacètic. Ha composat i produït discos, bandes sonores per a pel.lícules, composa música per a teatre, sintonia de programes de ràdio i televisió i ha composat i dirigit espectacles com la suite ?Cants de Pau? o ?Escultura de L’aigua?. Més recentment ha produït L’òpera ?L’home del paraigua.


José María Guzmán

És un dels més grans músics que ha donat el pop a nivell de l’estat; un músic que no està integrat en els cercles convencionals de la música i que s’ha sabut mantenir des dels anys 70 dins el panorama musical espanyol. Als 14 anys composa la que es podria considerar la seva cançó definitiva ?Calles del viejo Paris’, tema que inclou en el disc del seu primer grup ?Solera?. Més tard forma part de ?Cánovas, Rodrigo, Adolfo y Guzmán? i Cadillac, grups amb qui edita 5 treballs discogràfics en els que s’inclouen temes com ?Pensando en ti?, ?Vivir sin dinero?, ?Perdi mi oportunidaD’ o ?Valentino? (Eurovisio 1986), que els porten a fer gires per Espanya i Amèrica. Paral·lelament inicia la seva carrera en solitari i treu al mercat sis treballs discogràfics, el darrer dels quals, ?29 de Febrero? està presentant actualment; a més en els darrers anys forma part del grup de versions ?Hobbies’, amb qui edita un parell de discos més. Guzmán també treballa en altres àmbits: en el món de la publicitat, com a cantant i actor de televisió, com a productor musical D’artistes de renom com Gurruchaga, Javier Urquijo o Pinekillers, i intèrpret en obres musicals.

Etiquetes: