Per a què serveixen els artistes’

El CCCB és l'escenari de la cinquena edició de la Biennal Internacional de Performance i arts visuals aplicades INnMotion09

Sota el títol ?Per a què serveixen els artistes’?, Inn Motion?09 convida creadors que es plantegen temes molt vinculats a L’actualitat social i al paper de L’art en aquest context.
Entre L’1 i el 4 de juliol, es donaran cita al CCCB i a L’espai Conservas algunes de les propostes escèniques i visuals més innovadores generades arreu del món. Inn Motion, organitzat per L’Associació Cultural Conservas, arriba a la seva 5a edició amb una programació que inclou música, performance, multimèdia, debats oberts, instal·lacions, teatre visual i tallers de creació.

Per a què serveixen els artistes’ A l’INnMotion09 s’hi podran veure alguns espectacles i instal·lacions que ens ajudin a resoldre aquest dilema. Entre ells, es presenta L’estrena absoluta de L’obra teatral “Las Listas” de Julio Wallovich (co-director de la pel·lícula “Smoking Room”) amb un cast D’excepció encapçalat per Francesc Garrido. També volem destacar Generation Jeans, espectacle de la Belorus Free Theatre, la companyia de teatre clandestina més coneguda de Bielorrússia.

Àrea de crisi: que ens tornin la pasta
Fòrum obert per apropar el públic a produccions artístiques que, amb la crisi, s’han posat al servei de les lluites socials com les dels col·lectius Ubemorgen (Alemanya) i Derivart (Barcelona), entre D’altres.

Divertiments, en ocasions pornogràfics
Cada nit tancaran la jornada D’InnMotion uns divertiments sobre la feminitat i L’erotisme, amb Manah De Pawn (Bèlgica), Jimmy Picker (EUA) i Shulea Cheang (Taiwan).

Finalment, de vuit del vespre a una de la nit tindran lloc a l’àrea permanent les actuacions musicals, totes de caràcter gratuït.

Etiquetes: