Per què no es toquen les nostres mans

Surt a la venda el nou disc de LEXU'S

Després de La vida perfecta, els Lexu?s trenquen el seu silenci de quatre anys amb un nou treball discogràfic anomenat Per què no es toquen les nostres mans. Aquest últim es pot trobar a les botigues des d’ahir 29 de maig i a les platafomes digitals (Itunes, Spotify…), el 12 de juny.
El disc inclou 12 cançons produïdes musicalment per Manu Guix i Roger Rodés que s’han enregistrar els mesos de març i abril de 2012 als Estudis Medusa (Barcelona) i s’han masteritzat a Mastering Mansion (Madrid) per Nick Litwin. 
D’aquesta manera, el grup torna amb força a L’activitat musical i sobre els escenaris amb nou disc del qual s’ha extret ja un primer single, el tema Juliette.
El disc es va posar oficialment a la venda ahir dimecres 29 de maig i, el 12 de juny, també estarà disponible a les plataformes digitals. En aquest disc, el grup ens parla de la necessitat que a vegades sentim D’apropar-nos, de sentir el contacte humà. El grup reivindica el fet de recuperar L’emoció D’estar L’un al costat de L’altre, de sentir-nos, de tocar-nos… Per què no es tornen a tocar les nostres mans’
Etiquetes: