Pësh – Too many universes but mine és el títol del segon àlbum de Pësh

Composat entre Barcelona i Edinburgh, aquest disc posa la mirada cap al Nord, amb algunes referències clares a Islàndia o Helsinki.

Redacció.-El disc ha estat gravat a Aurha Studios i a La Fusteria Estudi, produït per Sergi Riera, i amb un repartiment de músics on hi havia en Toni Pagès a la bateria, Sergi Riera al baix, Toni Mena a les guitarres, JJ Caro als teclats i Pësh a la veu, panderetes i maraques.

A banda de la col·laboració de la Paula Valls a la cançó Foreigner, en el disc hi han participat l’Oriol Mula (guitarra acústica i harmònica), i les veus de Berta Bosch, Ona Pla, Nacho Melús, Ramon Montardit, Tom Savage i Bonnie Kimmel.
La mescla i el Màstering han anat a càrrec de Mauricio Tonelli, a Aurha Studios.
WARRIORS – LA CANÇÓ
Warriors es va compondre a principis de 2016 i parla d’unes Flors que viuen damunt d’un mur des d’on lluiten, mitjançant la seva bellesa, per fer del món un lloc millor.
Des d’aquest clam elles ens conviden a alliberar i a compartir tot allò bo i positiu  que tinguem.
Si tots aportem al món coses bones farem, d’aquest, un espai més amable.
Warriors és, també, un cant al poder de les dones. Pretén realçar la figura femenina. Des que el món és liderat i controlat per homes que no hem fet altra cosa que dirigir-nos cap a un lloc destructiu. En un món testosterònic sembla que les armes, el foc, la confrontació, o el crit estàn a l’ordre del dia.
A Warriors, ELLES no volen violència, ni destrucció, ni armes, ni foc. Elles no són soldats que destrueixen, sinó guerreres que lluiten per una causa en la que creuen, i ho fan mitjançant la pau i la bellesa.

El CLIP I L´EFECTE ´REVERSE´:

Buscàvem un ambient fred i amb caràcter industrial, com a metàfora de la part més aspre del món i de l’humanitat. Un marc que contrastés amb la bellesa.
Les SPIRIT OF A WOMAN representen la bellesa, les Flors. Neixen i es mostren de forma bonica en tot el clip fins que al final, de manera molt manifesta, ho diuen “we are flowers”.
L’efecte de vídeo REVERSE  “crea” i posa de manifest una “força emergent”, de manera que tot va cap a dalt, amunt, amb una força que desafia a la gravetat.
En aquest sentit, sempre que apareix en Santi, la imatge està reproduïda al revés de com es va gravar. Per tant, va ser necessari aprendre’s la lletra de la cançó al revés, per tal que els labials coincidissin (en un parell d’escenes amb les Spirit Of A Woman -la final, per exemple- també va ser necessari seguir aquest mètode).