Petita feina per a pallasso vell

Una reflexió alhora còmica i romàntica sobre L'ofici de pallasso

Petita feina per a pallasso vell, de Matéï Visniec, produïda pel CAET amb Bitò Produccions i la col·laboració de la Sala Muntaner, aterra a Barcelona després de L’èxit obtingut el passat novembre al Teatre Alegria de Terrassa.

Del 10 de desembre fins el 10 de Gener es podrà veure a la Sala Muntaner de Barcelona. L’any que ve,  comença gira per Catalunya per ciutats com Reus, Cerdanyola, Salt, Blanes, Vilafranca del Penedés…

Petita feina per a pallasso vell és el relat de tres pallassos vells que es retroben en una sala D’espera per a realitzar una audició. Un encontre generarà tensions per imposar-se a L’altre i remourà històries del passat’

?S?ofereix feina per a pallasso vell…? Imagineu-vos un anunci com aquest en un diari qualsevol. Una adreça, una hora: les sis de la tarda. A la cita hi acudiran tres pallassos, cadascú amb el seu món entaforat dins D’una gran maleta. Es troben, es reconeixen i, és clar, juguen.

Juguen amb els seus records i amb les seves iL’lusions, amb la que potser és la darrera oportunitat que tenen per poder tornar a mostrar al món el seu art. Plens de vida, de ganes de ser, recorren la seva història i les seves inquietuds actuals sense perdre mai el nas. Sempre hi ha una entrada nova, sempre hi ha L’esperança de continuar comprovant que el món sap riure , encara que de vegades costi de creure.
Només la mort, absurda, irreal i romàntica alhora pot aturar-los.

Etiquetes: