Pi de la Serra, una de les grans veus de la Nova Cançó, actua aquest dijous al Museu D’Història de Catalunya

Acompanyat per dos grans exponents del blues a Catalunya, L'emblemàtic cantautor oferirà alguns dels seus temes més coneguts i també noves propostes

L’infatigable Francesc Pi de la Serra, una de les figures més emblemàtiques i veteranes de la cançó catalana dels anys 70 en endavant, ofereix un concert aquest dijous dia 5 D’agost a la terrassa del Museu D’Història de Catalunya. Es tracta del sisè concert del cicle que el MHC ha planificat com a complement a L’exposició ?La Nova cançó. La veu D’un poble?.

El cantautor, que porta més de 45 anys de trajectòria i actuacions per tot el món, presentarà en aquesta ocasió el seu projecte ?QuiCol·labora?, juntament amb els músics Amadeu Casas i Joan Pau Cumellas, dos dels màxims exponents del blues al nostre país. El repertori estarà format per cançons emblemàtiques de Pi de la Serra i una sèrie de blues.

Com la resta de recitals D’aquest cicle, aquest començarà a les 22 hores i L’entrada valdrà 4 euros. Cal fer reserva prèvia. El tiquet D’entrada al concert permetrà la visita a L’exposició el mateix dia, quan el museu romandrà obert fins les 22 hores.

El cicle de ?Recitals de Nova Cançó a la terrassa? està organitzat pel Museu D’Història de Catalunya i L’Institut Català de les Indústries Culturals, institucions que depenen del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya.

Etiquetes: