Pineda de Mar acull el Festival Arts D’Estiu

Música, humor i màgia fins al 27 d'agost

El Centre Cultural i Recreatiu i la Regidoria de Cultura de L’Ajuntament de Pineda de Mar engeguen un projecte D’arts escèniques per a aquest estiu anomenat I Festival Arts D’Estiu, sota la direcció artística de Xevi Gómez i amb la col·laboració del sector privat. L’inici serà el proper divendres 15 de juliol i s’estendrà fins a finals D’agost coincidint amb la Festa Major.

Entre els artistes hi ha els humoristes Berto i Reugenio, els cantants Manu Guix, Horace Martin i altres bandes que fan tribut a Mecano i Eric Clapton, i també destaca la presència del Mag Lari, L’orquestra Rubeinstain i el guitarrista Diego Cortés. S?ha intentat portar artistes reconeguts a nivell nacional però també internacionalment per atraure els visitants estrangers que passen les seves vacances a Pineda.

El preu de les entrades variarà en funció de L’espectacle programat. L’espai on es realitzaran serà fonamentalment el Pati de Can Comas, tot i que per les característiques D’alguns dels espectacles es faran al Centre Cultural.

Els preus dels concerts van dels 5 als 20 euros i també s’ofereix un bonus de 80 euros per veure tots els espectacles. Les entrades i bonus es poden aconseguir al bar del Centre Cultural, a Quiero Fiesta i al club de cultura Tr3sC.

Les actuacions es faran al Pati de Can Comas i al Centre Cultural. Aquest divendres tindrà lloc el primer concert amb D’Black, la banda oficial de tribut a Eric Clapton al Pati de Can Comas a les 22.30 h. El preu de L’entrada és de 5 euros.

Etiquetes: