Pintura, música i patrimoni dialoguen a la Canònica de Santa Maria de Vilabertran

La mostra s’emmarca en la 23a edició del festival de música Schubertíada a Vilabertran que es celebra del 20 al 29 d’agost

Diàlegs. Pintura, música i patrimoni és un cicle festival que uneix tres puntals de la cultura: la pintura, la música i el patrimoni, en el marc de la Canònica de Santa Maria de Vilabertran on, des de fa 23 estius, té lloc la Shubertíada, un festival internacional d’alta qualitat artística dedicat al món del lied romàntic i a la música de cambra, s’obre ara una programació d’exposicions dedicada a la pintura contemporània. L’exposició s’inaugura el proper 29 de juliol.

Programat entre el Bòlit, Centre d’Art Contemporani. Girona i l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura, el cicle s’inaugura aquest estiu amb els treballs dels pintors Montserrat Costa i Jordi Martoranno. Aquesta primera col·laboració entre ambdues entitats té com a objectiu convertir la Canònica de Santa Maria de Vilabertran en un espai de referència de la difusió de l’art contemporani de les comarques de Girona.