‘Poemes amb veu i guitarra’ de David Carabén al convent de Sant Bartomeu de Bellpuig

El concert estarà protagonitzat per la poesia del segle XX amb versos de poetes com Vinyoli, Auden, Rilke, Maragall i Salvat-Papasseit, entre altres

Redacció.- El convent de Sant Bartomeu de Bellpuig acollirà el concert ‘Poemes amb veu i guitarra’ de David Carabén aquest divendres 13 d’agost a partir de les 20.30 h. L’actuació forma part del programa d’activitats culturals ‘Aquest estiu Viu el Patrimoni’, una iniciativa impulsada pels equipaments patrimonials del Departament de Cultura.

El músic i compositor català oferirà un directe amb veu i guitarra en un entorn idíl·lic del Renaixement català. El concert estarà protagonitzat per la poesia del segle XX amb versos de poetes com Vinyoli, Auden, Rilke, Maragall i Salvat-Papasseit, entre altres. Acompanyat per la seva guitarra, el lletrista de Mishima, també cantarà temes propis.

El concert, organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Bellpuig, pretén dinamitzar espais patrimonials com el convent de Sant Bartomeu, obrint-los a diferents propostes i activitats culturals.

Poemes amb veu i guitarra, una experiència cultural al complet

David Carabén ha sabut portar al pop la millor poesia del segle XX musicant els versos dels grans poetes de l’època, amb unes sonoritats extraordinàries i una manera de cantar molt singular. En aquest concert-recital oferirà tot el que sap de música i poesia, i a la vegada cantarà temes propis, que també són en si mateixos poesia.