Pol Pla: “He volgut conservar una visió més orgànica, tant amb la part musical com visual”

El cantant i compositor acaba de publicar l'EP "Clavell Blau"


Pol Pla (Vilassar de Mar, 1997) és un cantant i compositor que sempre acostuma a anar acompanyat de la seva guitarra despertant emocions i sentiments, des del lloc més profund, amb les seves cançons.

Clavell blau (LCM Records, 2023) és el seu primer treball de curta durada amb sis cançons que reflecteixen l’ànima d’en Pol Pla. Són cançons que neixen a dins i que conviden a l’oient a la reflexió, meditació i sentir les cançons des de la presència i l’amor. Hi ha molts sons de natura a diferents cançons que fan aflorar a l’oient sensacions orgàniques transportant l’oient sota la pluja, a prop del mar o al mig de la muntanya. L’amor, és en línies generals, el fil conductor de les lletres d’aquest disc. No només l’amor romàntic, el desamor i l’amor propi també hi juguen un paper molt important. Per això s’ha cuidat cada detall per fer sentir a l’oient la sensació que ha sentit el Pol Pla en compondre aquestes cançons.

De fet, Pol Pla ha comptat amb la col·laboració de Natxo Tarrés (Gossos) a la gravació, producció i mescles. Junts han fet aquesta tria de cançons que tenen essencialment una ànima acústica, nua, de recolliment i escalf, fent-nos sentir com a casa. Cançons que conserven, tant en els versos com en la música, la puresa del sentiment viscut a l’hora de ser compostes. D’aquesta manera es pot condensar el sentit en cada vers i acord. També hi ha participat en Roger Farré (Gossos) al baix, nodrint les cançons amb línies precisses i originals que elevent les cançons i les fan brillar encara més. La masterització ha anat a càrrec d’en Juanjo Muñoz (Gossos).

Etiquetes: