Portishead i Public Enemy obren una nova edició del Primavera Sound

Del 29 al 31 de maig a Barcelona

El trio de Bristol Portishead i els rapers estatunidencs Public Enemy i De la Soul obriran avui al Parc del Fòrum una nova edició del Primavera Sound de Barcelona, que comptarà durant tres dies amb la participació de més d’un centenar de bandes nacionals
Portishead serà la principal estrella del festival amb la seva doble actuació, després del seu retorn a l’hivern després de deu anys fora dels escenaris. En el festival, presentarà el seu nou disc, ‘Third’. Un d’aquests dos concerts es farà a l’Auditori del Fòrum, amb capacitat per a 3.200 persones, i la reserva de seient no numerat del qual comporta el previ pagament de dos euros, a més de l’entrada per a aquest dia o l’abonament del festival.

Entre les bandes històriques i recuperacions que actuaran en el Primavera Sound 2008 també destaca 808 State, Devo, Dinosaur Jr., The Sonics, Subterranean Kids, Eric’s Trip, Mary Weiss, Mission of Burma, Träd, Gräs, Och Stenar, Tindersticks i Les Savy Fav. En el festival també participarà Cat Power, una de les sensacions dels últims anys en el panorama ‘indie’, i Shellac, la banda del productor Steve Albini.

El dissabte 31 de maig a les 12 del migdia al Parc de Joan Miró (av. Tarragona) es portarà a terme el que s’ha anomenat Showcase Bankrobber. Hi actuaran Guillamino, El Chico con la Espina en el Costado i Le Petit Ramon. A l’altra escenari, i paral·lelament, es portarà a terme el Showcase Acuarela, amb Darren Hyman (Hefner), el Hijo i David Thomas Broughton.

Etiquetes:
, ,