Els Premis Talent, oberts a nous creadors

La Welcome Talent Society convoca els Premis Talent Barcelona / Catalunya, una iniciativa que vol ser una plataforma per a conèixer i descobrir nous talents en àmbits molt diversos, i al mateix temps reconèixer personalitats, institucions i empreses consolidades que hagin destacat per aportar talent a la societat catalana.

Redacció.-En aquesta quarta edició la convocatòria s’adreça a set categories. Els de Disseny industrial 3D-objecte singular, Disseny gràfic 2D i d’Innovació d’Alimentació Saludable-Origen estan oberts a la lliure concurrència de persones majors de 18 anys. El termini per presentar les candidatures acaba el 25 de juny.

En canvi, els altres quatre premis -Comerç, Medi Ambient, Mobilitat i Turisme- seran adjudicats pels respectius jurats d’entre una llista de candidats proposats per experts de cadascun dels sectors.

La dotació econòmica és de 2.000 euros per cadascun dels set premis.

També es retrà homenatge al millor mecenes i al millor projecte solidari.

Amb aquests guardons es vol establir unes sinergies molt necessàries per a Barcelona i Catalunya, per vincular els projectes d’èxit, fomentar el debat acadèmic, aconseguir suport per a projectes innovadors i treballar en línies de mecenatge i reinversió en el nostre talent.

La Nit del Talent

El lliurament dels premis serà el 4 de juliol en el decurs d’una gala- sopar solidari patrocinada per Grup Ametller Origen als jardins del Recinte Modernista de Sant Pau.

L’objectiu d’aquesta Nit del Talent és convertir-la en un espai de trobada i networking entre autoritats, creadors, patrocinadors, mecenes, món acadèmic i professionals que estimuli les idees creatives i posi en valor la capacitat d’iniciativa i la emprenedoria dels catalans.

La recaptació de la Nit del Talent serà a benefici de la Welcome Talent Society per tal de millorar la dotació dels premis en successives edicions i per dur l’exposició La llum de Catalunya arreu del món després de la seva inauguració a Barcelona i l’actual exhibició a Brussel·les.

A més, s’ha obert una línia de micromecenatge a través de Verkami.

La Llum de Catalunya

La Welcome Talent Society és també la promotora de l’exposició “La Llum de Catalunya” que es va inaugurar amb molt d’èxit als jardins del Palau Robert el passat mes de gener i que actualment s’exposa a la Delegació del Govern de la Generalitat a Brussel·les. Es tracta d’una mostra que recull més de 200 personatges històrics i recents de la nostra cultura, invents, empreses d’èxit i projectes que han estat determinants a Catalunya però que també han estat exportats arreu del món. En definitiva, petjades del talent català arreu del planeta.

 

La Welcome Talent Society

La Welcome Talent Society de Barcelona, presidida per Bru Recolons, és una iniciativa ciutadana que vol cercar, difondre i reunir el millor talent català contemporani. Els objectius de l’entitat són:

Millorar la imatge de les marques Catalunya i Barcelona amb el talent de la gent.

Identificar i fomentar la promoció de persones que amb el seu talent contribueixin a millorar la marca Barcelona i Catalunya

Atraure com a associats a joves talents, personatges ja consolidats i amb talent reconegut, entitats i empreses que s’identifiquin amb el foment del talent i de les marques Barcelona i Catalunya.

Fomentar la cooperació entre els socis per poder tirar endavant tots els projectes que contribueixin als objectius anteriorment esmentats.

Recaptar recursos per a l’organització i la dotació de premis mitjançant iniciatives com els premis anuals “Premis Talent de Barcelona i Catalunya”, el Museu del Talent, les exposicions, edició de llibres, producció d’obres guanyadores i altres que es puguin anar incorporant com  ara fòrums i altres formats de detecció de talent.

Promoure, donar suport i recaptar fons per a entitats que lluitin contra malalties des de Catalunya.