Presentació de les activitats de la Casa de la Música i La Mirona de Salt

La Mirona va presentar dimecres 17 en roda de prema les activitats programades fins el juny

La Casa de la Música La Mirona va convocar dimecres 17 una roda de premsa per donar a conèixer la programació D’activitats que hi ha organitzades des de principis D’any fins el mes de juny. El director de la Casa de la Música La Mirona, Jordi Planagumà, va presentar el contingut programat fins a mitjans D’any posant especial èmfasi a la gran oferta i varietat D’activitats que projecta la sala, a banda dels concerts que s’hi fan assíduament.

Aquestes activitats es fonamenten sobre 3 factors clau per La Mirona: L’aprenentatge, la integració i el món laboral. D’aquesta manera, amb aquestes tasques s’ajuda a ampliar coneixements musicals diversos ?o ampliar i profunditzar amb els ja existents,- a integrar coL’lectius discapacitats o en perill de discriminació al món musical i finalment a facilitar L’accés dels alumnes al món laboral, oferint formació especialitzada en àrees no cobertes en la indústria musical.

Entre totes aquestes propostes s’hi troben diferents cursos de formació ?D’il·luminació escènica, de DJ Turntablism, D’enregistrament domèstic, etc.-, bancs de proves per ajudar els grups novells a familiaritzar-se amb el directe, jam sessions, jornades D’assessorament als músics -marcant-los pautes D’autogestió i D’autopromoció,- el Grup del Mes per a grups emergents, el Salt The Músics, el Collita i molts altres actes encarats sempre a L’ajuda i difusió dels grups joves i al manteniment del panorama musical. Entre la programació també s’hi troben tallers diversos -com el de manteniment de guitarra i baix, el de manipulació D’equips de so o el de country blues,- sessions cinematogràfiques, concerts per a menors de 16 anys, concerts per a discapacitats i, en definitiva, una gran diversitat D’activitats de diferents àmbits que, juntament amb els concerts, sumen un total D’uns 200 actes anuals organitzats, fet que indica que La Mirona organitza un acte cada 1,85 dies, sempre amb la música com a protagonista.

Etiquetes: