El MOT acull la presentació d’“El retorn de les lluernes”, el nou programa de literatura del 33

S’estrena aquest dijous 24 de març, a les 22.15

Redacció.- La presentació d“El retorn de les lluernes”, el nou programa del 33 que s’estrena aquest dijous 24 de març, a les 22.15, al 33, s’ha fet a la seu del MOT a Girona, a la Biblioteca Carles Rahola, en el marc del Festival MOT, que en l’edició d’aquest any se celebra del 24 al 26 de març a Girona i la setmana pasada a Olot del 17 al 19 de març.

 A l’acte hi han intervingut  Glòria Granell, directora del festival MOT a Girona; Sebas Mery Eulàlia Guarro, productor executiu i directora del programa; Clara Ferré, periodista i conductora del capítol “Clara i L’home de mar”; Sílvia Duran, Cap de l’àrea de públics de l’ICEC; Elena Alonso, Responsable de Treball Bibliogràfic del Servei de Biblioteques de la Generalitat, i Lluís Cuevas, Coordinador de Continguts del Departament de Programes Culturals de TV3.

“El retorn de les lluernes” és un programa sobre literatura, pensament i societat, en què la lectura i el lector són el centre. Els 10 episodis del programa tracten sobre un llibre recomanat per un/a jove/a anònim que compartirà la seva experiència lectora: quines curiositats i preguntes li ha despertat la lectura d’aquest llibre?

Paral·lelament a l’estrena del programa, i en col·laboració amb el Servei de Biblioteques de la Generalitat, es posen en marxa 10 clubs de lectura virtuals sobra cada un dels 10 llibres recomanats al programa. D’aquesta manera, s’afegirà un nou espai virtual, en què agents del sector del llibre i la lectura podran interaccionar amb l’audiència i donar una altre dimensió a la versió televisiva del programa.