Presenten els guanyadors dels premis Manel Xifra Boada

Els guardons es lliuraran el 10 de juny a l'EnGidiada

El Col·legi D’Enginyers Tècnics Industrials de Girona (CETIG) i Comexi Group van presentar ahir en roda de premsa els guardonats de la sisena edició dels premis Manel Xifra Boada, que es lliuraran a l’EnGiDiada del 10 de juny, la trobada anual dels enginyers tècnics industrials gironins.
 
Enguany els guardons han correspost a

Joan Majó – premi Manel Xifra Boada a la Transmissió del Coneixement Científico-Tècnic. Doctor en Enginyeria Industrial, ministre espanyol d’Indústria (1985-1986). Ha ocupat la presidència de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i càrrecs importants en empreses com Olivetti, NISA, La Seda i la societat privada municipal barcelonina 22@.

Joan Vidal – premi Manel Xifra Boada a la Trajectòria Professional. Pèrit industrial i enginyer tècnic per L’Escola de Terrassa. Fundador de L’empresa Aplicacions Elèctriques S.A.

Els premis Manel Xifra Boada en qualitat de reconeixement dels premis als millors projectes de final de carrera del Patronat de L’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona són per a:

Carlos López Expósito, ETI en mecànica, pel projecte Màquina per realitzar una escletxa en la closca de L’avellana. Projecte FSEC

Esther Valiente Valencia, ETI en química industrial, pel projecte Avaluació de la tècnica de fotoextracció per a la reducció de concentracions de metalls pesants en sols contaminants per la indústria minera

David Moreno Cabruja, ETI en electrònica industrial, pel projecte Cap mòbil amb tecnologia led RGBW controlat per DMX

Etiquetes:
,