Primer dia per veure l'exposició 'Immunitat de capvespre', de L’artista Job Ramos

L'obra es desplega en dos espais: la Sala D'Exposicions de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona i un espai desconegut que L'usuari coneixerà si segueix les indicacions que se li donaran

Immunitat de capvespre‘ és una instal·lació específica derivada de L’exposició ‘Camps invisibles. Geografies de les ones ràdio’, comissariada per José Luis de Vicente i Honor Hager a L’Espai Laboratori de L’Arts Santa Mònica recentment.
 
Feta especialment per a Girona, L’obra es desplega en dos espais: la Sala D’Exposicions de la Cambra de la Propietat Urbana de Girona i un altre emplaçament que L’usuari coneixerà si segueix les indicacions que se li donaran.
 
Partint D’un episodi que remet al desmantellament de Radio Liberty Pals, L’emissora de propaganda anticomunista que emetia des de la platja de Pals durant la Guerra Freda, Ramos proposa una experiència a manera de doble joc de miralls entre el que és real i allò que no ho és, entre allò que veiem i allò que se?ns amaga i entre domini i dominació, essent imprescindible la participació activa de L’espectador.
 
Mitjançant informació i un dispositiu D’escolta i guiatge que remeten a la clandestinitat, a la instal·lació ‘Immunitat de capvespre’, els participants es veuran involucrats en una proposta en la què realitat i representació es confonen. A través de la posada en joc de mecanismes de ficció, L’obra esdevé una visita a un espai singular on L’espectador viurà un episodi insòlit.

Etiquetes: