Primer premi per al clip 'El carrer dels jocs florals'

L'àlbum en solitari de Joan Masdéu s'endú un guardó al FIC-CAT 2011

El clip de la cançó ‘El carrer dels jocs florals’ de Joan Masdéu inclosa al seu primer disc en solitari Casa Murada acaba de rebre el primer premi al Festival Internacional de curtmetratges en català, FIC-CAT 2011 en la seva categoria de videoclips.

El clip és obra de la productora Acid Factory i va haver de competir en una primera pre-sel.lecció entre 39 obres més de les que se?n van escollir 13 que van entrar a concurs i que es van projectar el passat divendres 3 de juny dins la programació del festival. Entre els finalistes, a més del clip de Joan Masdéu, també hi havien videoclips de bandes com Els Pets, Mazoni, Pau Vallvé, El Petit de Cal Eril, Sanjosex, Inspira, Élena, Pepet i Marieta o Lexu?s, entre D’altres.

El lliurament de premis de totes les categories del FIC-CAT(Curtmetratges, Documentals, Videoclips’) i la cloenda oficial del festival van tenir lloc aquest diumenge 5 de juny al Teatre del Casino Municipal de Roda de Barà.

L’acte va estar conduït per la pallassa Pepa Plana i ha comptat amb la presencia de Joel Joan, president de L’Acadèmia del Cinema Català, i dels membres del jurat: la directora, guionista i productora de cinema Judit Colell; els actors Roger Coma i Fermí Fernàndez; les actrius Montserrat Carulla i Sílvia Aranda i el músic Joan Reig.
 
Les obres premiades en totes les categories es projectaran el dijous dia 9 de juny als cinemes OCINE de Les Gavarres de Tarragona.

Etiquetes: