Empar Moliner

Primera edició del Festival Literari de Morella

Hi participen Eduardo Mendoza, Gemma Nierga, Empar Moliner, Ramon Besa, Walter Oppenheimer i Simon Kruper, entre d'altres

Redacció.- Aquest divendres 3 de juny tindrà lloc la inauguració de la primera edició del Festival Literari de Morella. A l’acte hi serà present Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana.

Al llarg del cap de setmana hi haurà diverses activitats amb la presència de destacades personalitats de la cultura, el periodisme i la gastronomia com Eduardo Mendoza, Gemma Nierga, Empar Moliner, Ramon Besa, Walter Oppenheimer, Simon Kruper, Rosa Badia, María José Martínez, Germán Carrizo o Santiago Álvarez, entre d’altres.

El festival comptarà amb panells de diferents temàtiques, com la literatura femenina, el futbol, la novel·la negra o la gastronomia. El públic també podrà gaudir d’activitats com una actuació poètico-teatral, una visita nocturna al castell de Morella, vermuts amb els autors del festival, una excursió campestre, visites literàries guiades per la ciutat, una trobada amb estudiants de literatura de l’institut de Morella i una exposició fotogràfica, així com diverses activitats infantils.

Tots els esdeveniments seran gratuïts, ja que el Festival Literari de Morella neix de la idea que la cultura és per a tots i per a compartir.