Primera edició del Festival NL Jazz Castell D’Empordà

Deu grups holandesos de gran prestigi participaran duran els dotze caps de setmana que durarà el festival

La sala-cava de jazz de L’Hotel Castell D’Empordà de la Bisbal (antiga bodega del castell), acollirà aquesta nit la presentació oficial de la primera edició del Festival NL Jazz Castell D’Empordà.
A la presentació hi assistirà el Cònsol General D’Holanda a Barcelona, Jan-Jaap Van de Velde i L’alcalde de la Bisbal, Lluís Sais, a més dels més representatius i prestigiosos mitjans de comunicació holandesos.

Les sessions D’aquest festival es realitzen cada divendres a les onze de la nit i durarà fins el 3 de juliol. Durant tot el festival hi participaran deu grups holandesos de gran prestigi i projecció internacional, a més de Núria Ventura, una de les més conegudes intèrprets del flamenc amb mescles de jazz i ballet, i del compositor i guitarrista Euclydes Mattos, un prodigi de la guitarra i considerat, en L’actualitat, com un dels majors exponents de bossa nova.

Així doncs, durant dotze caps de setmana, s’oferirà el festival que comptarà amb la presència de deu de les millors bandes holandeses que interpretaran jazz, soul, bossa nova i electro.

Actualment el jazz holandès gaudeix D’un gran reconeixement nacional i internacional. Aquest reconeixement, per exemple, es pot comparar amb L’èxit del disseny holandès.

La promoció i organització del festival s’ha fet amb la col·laboració del Consolat General D’Holanda a Barcelona i amb L’Ajuntament de La Bisbal.

Etiquetes:
, ,