Primeres confirmacions del 10è Black Music Festival

Morcheeba i James Hunter hi tocaran en exclusiva per a tot l'estat

Es compleixen 10 edicions del Black Music Festival de Girona. 10 anys des D’aquella primera nit de festival que es va anomenar Festival de Blues de Salt i que va ser la llavor del Black Music Festival. Es compleixen 10 edicions al llarg de les quals han passat per Girona algunes de les figures més representatives de la història de la música negra.

Res podia fer pensar que aquell petit festival que naixia L’any 2002 que, en tan sols 10 anys, hi actuarien artistes tan importants com Chuck Berry, Ike Turner,  Billy Preston, Bill Wyman’s Rythm Kings, John Mayall & The Bluesbreakers, Tower of Power, Johny Winter Incognito, Living Colour, Sam Moore, Alvin Lee, Spin Doctors, Maceo Parker, US3, James Taylor Quartet o Brooklyn Fun Essentials. I tot això fet a Salt i a Girona, lluny de les programacions habituals de les grans gires dels artistes internacionals.

El 10è Black Music Festival tindrà lloc de L’11 de març al 15 D’abril. Una durada una mica més llarga de L’habitual amb motiu D’aquest aniversari tan especial. I serà una edició amb voluntat de fer un punt i seguit en la programació artística: D’una banda homenatjar els artistes que han passat pels 10 anys del festival i alhora, també fer un pas endavant apostant pel present de la música negra.

Etiquetes:
,