Primeres confirmacions per a la Fira de Música al Carrer de Vila-seca

Pau Vallvé, La Iaia i Inspira, entre les propostes que es podran veure

En la que serà la seva 12a edició, la FiM_Fira de música al carrer de Vila-seca anuncia els primers noms per a un cartell que aquest any aposta per una experiència sensorial i manté L’esperit avantguardista de sempre.

Oferint una programació diversa i ambiciosa, L’edició 2011 comptarà amb participants D’un ampli ventall D’estils musicals. Les primeres confirmacions inclouen a la francesa Cathy Claret amb el carismàtic guitarrista flamenc-blues Raimundo Amador, així com el projecte Anarquia acústica, producció de la FiM que comptarà amb Amanda Jayne, Joanma Celorio (Tokyo Sex Destruction), Ferran Palau (Anímic), Le Petit Ramon, Lluís Rueda (el Petit de Cal Eril) i D’altres músics sorpresa, en una aposta en ferm per la composició a contrarellotge.

Altres bandes com Litoral (amb membres de l’Habitación Roja), Ornamento y delito, Love of Lesbian Dj’s, Pau Vallvé, La Iaia, Me and The Bees, Fiera (Pony Bravo), Inspira, Cebo’s Enrique (Cabo San Roque+Joan Saura+Oriol Perucho), Yacine & The Oriental Groove o Very Pomelo confirmen també la seva participació a la Fira.

La FiM 2011 tindrà lloc del 6 al 8 de maig a diferents escenaris de Vila-seca. Pública, diversa i gratuïta, en la seva 12a edició la Fira es consolida com a plataforma de nous talents i referència per a professionals dins i fora de Catalunya. Properament s’hi aniran afegint més participants, escollits D’entre els 546 que es van inscriure a la convocatòria D’enguany.