Primeres entrades a la venda dels espectacles de Temporada Alta 2018

Torna al Festival 'El Petit Princep' el musical dÀngel Llàcer i Manu Guix que captiva a petits i grans

Redacció.– Temporada Alta posa ja a la venda, només a través del web www.temporada-alta.net, els primers tres espectacles de la programació del Festival que se celebrarà a Girona i altres localitats, d’octubre a desembre. Es tracta de tres propostes per a veure amb família i d’artistes coneguts ja pel públic del festival, que en visites anteriors han exhaurit localitats.
Salva’s SnowShow és un espectacle de circ creat pel pallasso rus Slava Polunin (Cirque du Soleil) que ha creat un llenguatge teatral propi que ha captivat la crítica i el públic d’arreu del món. Un circ poètic enmig d’un paisatge de glaç, en una experiència commovedora per a petits i grans. L’espectacle, que ha vist més de 3 milions de persones, ha visitat Temporada Alta en dues ocasions. Aquesta vegada podem veure’l per Fires de Girona: 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre, al Teatre Municipal.
Un altre dels artistes habituals pel gran públic de Temporada Alta és el Mag Lari. En aquesta ocasió hi presenta un espectacle nou, 25 il·lusions, que és un repàs als 25 millors números de gran format dels seus 25 anys a l’escenari. Aquesta proposta conté tots els ingredients característics de l’artista: aparicions i desaparicions, jocs de participació, grans il·lusions i sobretot el seu descarat humor. El Mag Lari es podrà veure al Teatre Municipal de Girona el 13 d’octubre, en funcions de tarda i nit.
El tercer espectacle que es posa a la venda és El Petit Príncep, el musical creat l’any 2014 per Àngel Llàcer i Manu Guix que ja s’ha convertit en tot un clàssic entre els musicals de creació catalana, amb més de 300 funcions. L’espectacle, una adaptació amb un espectacular disseny audiovisual del clàssic d’Antoine de Saint-Exupéry, es programa per quart any consecutiu el dia 2 de desembre a l’Auditori de Girona, en funcions de matí i tarda.
Per aquests dos darrers espectacles hi ha disponibles entrades en la modalitat de Forfet Familiar: dues entrades d’adult + dues de nens, amb descompte. Aquests espectacles també es poden adquirir amb la resta de descomptes habituals del Festival.
D’altra banda, el passat dijous 5 d’abril, es va presentar a les 20h al Cinema Truffaut de Girona el treball periodístic en format documental de Mercè Sibina i Samuel Colomer, L’èxit de l’efímer, dedicat als 25 anys del Festival. Aquest va ser el projecte guanyador dels Premis Carles Rahola de 2015. Es va rodar durant dues edicions del festival de 2015 i 2016 i ressegueix l’evolució de l’esdeveniment, la seva projecció internacional com a festival d’arts escèniques i la tasca social i educativa associada.