Primeres trobades estatals professionals de dansa i educació 'Te Veo en Danza'

Un espai de trobades entre professionals i públic al voltant de les programacions per als més petits amb les actuacions de Nats Nus, Da.te Danza i Aracaladanza

El Mercat de les Flors obre les seves portes  i coorganitza la Primera Edició de Te Veo en Danza, un esdeveniment amb diferents propostes i experiències professionals al voltant de la Dansa i Educació. Les Trobades, que se celebraran durant tres dies als espais del Mercat de les Flors i del Graner, ofereixen un programa complet dirigit a professionals de la dansa, de L’educació, de la cultura, a alumnes i famílies.

L’associació Te Veo?Teatro para niños y jóvenes, creada el 1996 i formada per companyies de tot el territori espanyol, va néixer amb L’objectiu general de crear un marc de referència en les arts escèniques per a nens, nenes i joves. Des de llavors que promou L’organització de diferents trobades i jornades per al debat i la dinamització dels processos culturals entre professionals del sector i agents del sector educatiu.

En la part de debat i reflexió hem convidat a professionals internacionals com Emma Gladstone (Sadler?s Wells) i Davide Venturini (director artístic de la companyia TPO). A L’exhibició hi haurà una mostra de les propostes escèniques i tallers de les companyies Da.te Danza, Nats Nus i Aracaladanza, entre D’altres activitats.

Etiquetes: