Primers artistes confirmats del festival l’Estrany

Ikonika i Drums of Death, primers caps de cartell confirmats, actuaran el 2 d’agost a La Draga. I Desert, ho farà l’1 d’agost a les 21h a la Barca Tirona

l Festival de música insòlita i electrònica de Banyoles anuncia Ikonika, Drums of Death i Desert com a primers artistes confirmats de la 6a edició d’aquest festival, que tindrà lloc a Banyoles els dies 1 i 2 d’agost. Ikonika i Drums of Death, que són els primers caps de cartell confirmats actuaran el dissabte 2 d’agost a partir de les 22h al Parc de La Draga. Desert oferirà la seva actuació a bord de la Barca Tirona el divendres 1 d’agost a les 21h. Les entrades i polseres de l’Estrany es posaran a la venda demà a partir de les 10h. 

Durant la nit del primer dissabte d’agost, l’espai de La Draga serà escenari de l’actuació de la reconegudíssima productora musical Ikonika.Sara Abdel-Hamid, associada a la vessant més amable del dubstep i directora del seu propi segell (Hum+Buzz) presentarà en primícia a l’Estat Espanyol el seu darrer treball al Festival. La mateixa nit també actuarà a La Draga l’escocès Drums of Death (Colin Bailey), productor de la vessant més dura del house i amb ampli reconeixement internacional. 

La fusió del pop i l’electrònica amb lletres en català són els ingredients de Desert, una banda revelació que ja va rebre molt bones crítiques a mitjans especialitzats de tot el món al publicar els seus dos primers temes a finals del 2012. El duet Barceloní, format per Cristina Checa i Eloi Caballé presentarà a l’Estrany el seu primer i esperat EP “Envalira” (Minty Fresh) en un concert íntim a bord de la Barca Tirona durant la posta de sol del dia 1 d’agost (21h). Les entrades, que tenen un cost de 8€ anticipades, es posaran a la venda demà a partir de les 10h, i inclouen la polsera de l’Estrany, amb la qual s’ofereix un 50% de descompte a les barres de l’Estrany I l’accés a la resta de propostes del festival.

La polsera de L’Estrany

El Festival L’Estrany ha establert un sistema d’entrades en forma de polsera per assistir a les diverses actuacions programades durant els dies 1 i 2 d’agost. La polsera, que es pot adquirir a partir del dijous 26 de juny des de la web del festival de manera anticipada (5€), serveix d’entrada per als diferents espectacles del festival i a més, en els espais a l’aire lliure, les persones que vinguin amb la polsera de l’Estrany tindran un 50% de descompte a les barres del festival i un 20% de descompte als bars de la Plaça Major. 

L’Estrany, Festival de Música insòlita i electrònica de Banyoles neix el 2009 amb el suport de l’Ajuntament de Banyoles per oferir sonoritats d’avantguarda a la ciutat de Banyoles per a gent d’arreu. És un festival visionari, niu de noves tendències que es basa en la recerca contínua de nous emergents i propostes innovadores per oferir cultura d’última generació en un entorn privilegiat.