Primers confirmats del Gran Concert per a les Persones Refugiades

Serrat ha tornat a gravar "Mediterráneo"

Redacció.- A més d’aquests confirmats, hi haurà 50 artistes més que pujaran a l’escenari del Palau Sant Jordi i que es desvetllaran a la roda de premsa el pròxim 11 de gener a les 11.00 a la Sala Apolo. El Gran Concert per a les Persones Refugiades és una de les dues grans cites de Casa nostra, casa vostra, la campanya unitària de Catalunya per l’acollida. L’altra serà la manifestació del dissabte 18 de febrer. Tots els beneficis que generi el concert es destinaran a un projecte d’ajudes econòmiques a les organitzacions que treballen en migració i refugi a Catalunya o als països d’origen o de trànsit. El concert compta amb la producció de Primavera Sound, amb la participació de Canet Rock i Clippers.

 

Serrat ha tornat a gravar “Mediterráneo”

Quaranta-cinc anys després de la versió original, Joan Manuel Serrat ha tornat a gravar la cançó “Mediterráneo”, pensant en les persones que creuen el mar en busca d’una vida millor. El videoclip és una mostra de suport de Serrat pel Gran Concert per a les Persones Refugiades, que es farà al Palau Sant Jordi el dissabte 11 de febrer.

Serrat ha gravat la cançó amb la participació en les veus de Manolo García, Estopa, Els Amics de les Arts, Pablo López, Antonio Orozco, Gossos, Marina Rossell, Elèctrica Dharma, Judit Neddermann, Joana Serrat, Sidonie, Santi Balmes, Jofre Bardagí, Gemma Humet, Shuarma, Ismael Serrano i Manu Guix. La majoria han participat en la gravació que s’ha fet aquesta tarda als estudis Medusa de Barcelona.
Ahir, Casa nostra, casa vostra va anunciar els primers artistes confirmats del Gran Concert per a les Persones Refugiades: Lluís Llach i Sílvia Bel, Manolo García, Sílvia Pérez Cruz, Macaco i La Fura dels Baus.